Hagymás rostélyos
Kevés jobb ebéd létezik egy kellemesen fűszeres rostélyosnál, jó alaposan megpakolva pirított hagymával.
Összesen 57 találat.
Kevés jobb ebéd létezik egy kellemesen fűszeres rostélyosnál, jó alaposan megpakolva pirított hagymával.
A forrón gőzölgő húsleves nélkül talán nincs is igazi vasárnapi ebéd. Készítsd te is tökéletesre!
A marhahús a legjobb alapanyag - feltéve, hogy a megfelelő henteshez jársz -, ha egy kiadós és ízletes fogást szeretnél összedobni.
A marhapörkölt bográcsban is isteni lesz, sőt így talán a legfinomabb. A kerti főzés közös élmény is egyben.
A vadas nem tartozik a legegyszerűbben és leggyorsabban összedobható fogások közé, de időnként azért érdemes nekifutni.
A borjúhús sokak szerint finomabb, mint a marha. Mindkét változatot érdemes kipróbálni.
Egyszerű, mégis csodásan különleges vacsorát készíthetsz egy szép darab marhahúsból.
A marhasült igazán pasis étel, úgyhogy, ha párod kedvében szeretnél járni karácsonykor, készítsd el receptünket polentával!
Adamik Zsolt, a kettős nagy rajongója, aki a konyhában is megállja a helyét, beavat a férfias főzés rejtelmeibe.
A marhahús igazi nagyvadaknak való, ugyanakkor puha és omlós. Nem kell megijedni tőle, egy könnyebb raguval bárki megpróbálkozhat.
Ha már unod a pörköltet, próbáld ki kistestvérének, a ragunak az elkészítését, ami nem bonyolult, és tökéletes vacsorát rittyenthetsz az asztalra.
A sült marhahús minden formája a pasik nagy kedvence. Lepd meg párodat egy romantikus vacsorával, hiszen a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út!
A klasszikus vadas marhából készül, de készítheted csirkéből is. A leginkább hozzáillő köret, a zsemlegombóc fortélyait is ellesheted.
A húsleves a klasszikus vasárnapi ebéd része. Most itt a lehetőség, hogy kipróbáld receptjeinket, és a nagyi nyomdokaiba lépj.
Lepd meg a párodat kedvenc ételei egyikével. Nem csak a finom ízekért lesz hálás, hanem azért is, mert miatta szorgoskodtál a konyhában.
Igazán omlós és szaftos húst készítenél? Olyan főételeket mutatunk be, melyek elkészítése nem igényel komolyabb konyhai gyakorlatot.
A könnyű salátavacsorák után lepd meg párodat valami igazán karakteres, férfias étekkel. Marhapörköltjeinkre nem lesz panasz.
Apríts egy kis zöldséget, szeletelj egy kis húst, süsd meg őket, keverj hozzá némi szószt, és máris kész az ínycsiklandó serpenyős finomság.
Ha egy finom vacsorával lepnéd meg a párodat, akkor ne csirkehúsban gondolkodj, sokkal inkább egy szaftos sertéssültben vagy angolos marhában.
Milyen jó bekanalazni az aranyló húslevest, hát még utána megenni az omlósra főtt húst. Ráadásul egyáltalán nem nehéz megfőzni. Próbáld ki!
Vendégeket vársz a hétvégére? Ha néhány nappal előtte bepácolod a husikat, garantáltan mennyei vacsorával kápráztathatod el őket!
Ha szeretnéd elkápráztatni új választottadat, vagy csak úgy meglepnéd párodat, akkor készítsd el az alábbi receptek egyikét!
Nincs ötleted az ünnepi főételt illetően? Különlegeset, mégis klasszikusat szeretnél? Válogass receptjeink között!
Te is szereted a cuppogós, szaftos, gazdag pörkölteket? Itt az ideje, hogy kipróbáld, melyik husiból a legfinomabb! Fakanálra fel, lábasokat elő!
Hogy a tészta hizlalna? Ne aggódj, ha könnyű feltéteket használsz, nem lesz ezzel gondod! Ráadásul gyorsan elkészíthetőek és finomak is.
Ünnepekkor fontos, hogy finom és mutatós legyen az étel. Ezek a fogások szemnek és szájnak egyaránt gyönyört szereznek.
Ezek a könnyen elkészíthető, vendégváró falatok nemcsak ízletesek, de remekül is mutatnak az asztalon. Biztos sikert aratsz majd velük!