Marhasült polentával
Isteni karácsonyi fogás
A marhasült igazán pasis étel, úgyhogy, ha párod kedvében szeretnél járni karácsonykor, készítsd el receptünket polentával!

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Az egész arcát piros rúzzsal sminkelte ki: ez lett az eredménye »

Erre jó egy melltartó és egy ragasztópisztoly: 3 szuper ötletet mutatunk »

Esküvői dekorációk fenyőággal - Télies és romantikus »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A marhasült már önmagában egy markáns fogás, tehát mindenféleképpen kevésbé erős ízvilágú köret illik hozzá. Például a polenta, ami nem más, mint a kukoricakása másik neve.

Készítsd el ízletes receptünket akár karácsonykor is, mert egészen különleges! Ne hagyd azonban, hogy magában csússzon le a vacsora, kínálj hozzá egy testes bort, és gyűjtsd be párod elismerő hümmögéseit!

Marhasült polentával

Hozzávalók a sülthöz:

  • 80 dkg marhacomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • fél dl olaj
  • bors

Hozzávalók a polentához:

  • 1,5 liter víz
  • 50 dkg kukoricadara

A marhacombot kend be só és bors keverékével, az áttört fokhagymával és a mustárral. Kevés olajon mindkét oldalát süsd meg, majd tedd egy tepsibe. Öntsd fel 3-4 dl vízzel, és takard le alufóliával. Előmelegített sütőben párold puhára, majd vedd le a fóliát, és süsd pirosra.

A vízbe szórj sót és egy csipetnyi kukoricadarát, majd forrald fel. Lassan öntsd bele a kukoricadarát, és folyamatosan kevergesd. Lassú tűzön fél órát főzd a polentát, de közben állandóan kevergesd. Amikor elkészült, borítsd a nyújtódeszkára, és vizes kézzel simítsd laposra. Ha kihűlt, szeleteld fel, és már kínálhatod is a hús mellé.

Blog.hu ajánló