Ropogós sült csirke édesköménnyel
A sima, fűszeres sült csirke már önmagában nagyon finom, viszont az édeskömény garantálja, hogy még tökéletesebb legyen.
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Hemzsegnek az online vásárlók, miközben konganak az ürességtől a butikok: a járványhelyzet átírta a vásárlási szokásokat »
- Elképesztően nőies és sokoldalú trend tér vissza: a kordbársony cuccok idén így ütősek »
- A legerősebb vízhajtó smoothie receptek: pár nap alatt segítenek megszüntetni a puffadást »
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
- 122 éves koráig élt a francia asszony: különös képeken mutatjuk hosszú életét
Az illatozó sült csirke nálatok is nagy kedvenc? Akkor próbáld ki édesköménnyel gazdagított receptünket a hétvégi ebéd alkalmával! Készítheted akár csirkecombból vagy mellből is, a lényeg, hogy a fűszereket ne sajnáld róla.


Ha azt szeretnéd, hogy ne száradjon ki, időnként locsolgasd meg a saját levével. Főzz hozzá köretnek egy adag krumplipürét, és már tálalhatod is!
Sült csirke édesköménnyel
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 szál friss rozmaring
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 fej édeskömény
Az édesköményt vágd fel, és egy tepsit bélelj ki a szeletekkel. Szórd meg a rozmaringszárakkal, és fektesd rá az alaposan megmosott csirkecombokat.
Ha inkább a csirkemellet szereted, akkor azzal is készítheted, így is nagyon finom lesz.
Sózd, borsozd ízlésed szerint, és locsold rá az olívaolajat. Szórd köré a megpucolt fokhagymát, és előmelegített sütőben süsd készre.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- hús
- sertéshús
Így készül a svéd húsgolyó

- pulyka
- bacon
Baconbe göngyölt pulykafalatok

- csirke
- grill