Ropogós sült csirke édesköménnyel
A sima, fűszeres sült csirke már önmagában nagyon finom, viszont az édeskömény garantálja, hogy még tökéletesebb legyen.
- Jobban csökkenti a stressz nyomait, mint a krémek: keringésfokozó arcmasszázs ráncok és nyúzott kinézet ellen »
- 7 sikkes, nőies szett Palvin Barbarától, amit szimpla darabokból hozott össze: elképesztően csinos bennük »
- Új hajszín, új stílus: ezek a nők bevállaltak valami mást, és nem győztek rácsodálkozni felfrissült frizurájukra »

- Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
- Lecseréltek két zsűritagot is a Dancing with the Starsban: mutatjuk az új ítészeket
- Kvíz! Melyik ország fővárosa Vilnius? 10 kérdés az európai országokról
- Az éhezés jelképe lett a magyar kisfiú világhírű fotója - Varga Laci szomorú története
- 4 étel, ami 50 felett különösen javasolt: felturbózzák a lelassult anyagcserét a dietetikus szerint
Az illatozó sült csirke nálatok is nagy kedvenc? Akkor próbáld ki édesköménnyel gazdagított receptünket a hétvégi ebéd alkalmával! Készítheted akár csirkecombból vagy mellből is, a lényeg, hogy a fűszereket ne sajnáld róla.


Ha azt szeretnéd, hogy ne száradjon ki, időnként locsolgasd meg a saját levével. Főzz hozzá köretnek egy adag krumplipürét, és már tálalhatod is!
Sült csirke édesköménnyel
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 szál friss rozmaring
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 fej édeskömény
Az édesköményt vágd fel, és egy tepsit bélelj ki a szeletekkel. Szórd meg a rozmaringszárakkal, és fektesd rá az alaposan megmosott csirkecombokat.
Ha inkább a csirkemellet szereted, akkor azzal is készítheted, így is nagyon finom lesz.
Sózd, borsozd ízlésed szerint, és locsold rá az olívaolajat. Szórd köré a megpucolt fokhagymát, és előmelegített sütőben süsd készre.
OLVASD EL EZT IS!

- hús
- sertéshús
Így készül a svéd húsgolyó

- pulyka
- bacon
Baconbe göngyölt pulykafalatok

- csirke
- grill