Ropogós sült csirke édesköménnyel
A sima, fűszeres sült csirke már önmagában nagyon finom, viszont az édeskömény garantálja, hogy még tökéletesebb legyen.

Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Helena Christensen 50 évesen sem szégyenlősködik: bőrruhában mutatta meg észbontó alakját »

Felemás csizmát vett fel, de nem feledékenységből: újra terjed a vidám trend »

Nem találunk szavakat a hímzett napszemüvegre: Ulyana Sergeenko nagyot alkotott »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az illatozó sült csirke nálatok is nagy kedvenc? Akkor próbáld ki édesköménnyel gazdagított receptünket a hétvégi ebéd alkalmával! Készítheted akár csirkecombból vagy mellből is, a lényeg, hogy a fűszereket ne sajnáld róla.

Ha azt szeretnéd, hogy ne száradjon ki, időnként locsolgasd meg a saját levével. Főzz hozzá köretnek egy adag krumplipürét, és már tálalhatod is!

Sült csirke édesköménnyel

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 szál friss rozmaring
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 fej édeskömény

Az édesköményt vágd fel, és egy tepsit bélelj ki a szeletekkel. Szórd meg a rozmaringszárakkal, és fektesd rá az alaposan megmosott csirkecombokat.

Ha inkább a csirkemellet szereted, akkor azzal is készítheted, így is nagyon finom lesz.

Sózd, borsozd ízlésed szerint, és locsold rá az olívaolajat. Szórd köré a megpucolt fokhagymát, és előmelegített sütőben süsd készre.

Ezt is szeretjük