Rozmaringos, gránátalmás csirkecomb: érzékeket ébresztő, őszi recept
A rozmaringgal és gránátalmával sült csirkecomb igazi őszi kedvenc lesz.
Összesen 247 találat.
A rozmaringgal és gránátalmával sült csirkecomb igazi őszi kedvenc lesz.
Nem minden ételt érdemes forró levegős sütőben elkészíteni.
Ne csak rizst vagy krumplit kínálj a sült csirkecombhoz: az aszalt gyümölcsös kuszkusz hamar elkészíthető, különleges köret húsok mellé.
A szupergyorsan összedobható citromos, fokhagymás sült csirke jól jön, ha nem akarod az egész délelőttöt a konyhában tölteni.
A sült oldalas sok fokhagymával az igazi. Főzelék tetejére a legjobb választás, de bármilyen köret mellé is megállja a helyét.
A fűszeres sült répa hihetetlenül könnyen összedobható, mézes, narancsos öntettel pedig különleges, ünnepi köret.
Az ízletes bőrös sertéssült titka a fűszerezésben és a lassú sütésben rejlik!
Egyre több családban kihagyhatatlan ünnepi fogás a fűszeres gesztenyével töltött pulykamell.
Ha szereted külön-külön a káposztát és az oldalast, próbáld ki összesütve!
A sült édesburgonya belül fantasztikusan puha, szinte krémes, kívül ropogós, egyszerre édes és sós. Fokozd az élvezetet mártogatóssal!
Ha a hétvégi étkezésnek megadnád a módját, süss szűzérméket baconbe tekerve! A fűszeres páctól az omlós hús még finomabb lesz.
A színes, ízletes zöldségek még kívánatosabbá teszik az omlós, baconbe tekert sertéssültet.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
Puha, szaftos sertésmájat nem nehéz készíteni, csak vess be néhány praktikát! Ebédre és vacsorára is ideális.
A sült fokhagyma különleges snack, remek salátákba, pirítósra, továbbá kiváló kísérője lehet a sült húsoknak is.
A fokhagymás keverékbe pácolt csirkeszárnyakat öröm leszopogatni a csontról. Grillen és sütőben is tökéletes lesz.
Ha odafigyelsz, a csirkemell a grillen sem válik szárazzá. A fokhagymás, kakukkfüves pác is segít, hogy szaftos legyen a tányéron is.
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
Sütve még jobban érvényesül a zöldbab csodás íze, a fűszerkeverék pedig fenségessé teszi.
Az egyszerű, fűszeres páctól ízletesebb és puhább lesz a máj, amit tepsiben is megsüthetsz.
Egyszerre sós és édeskés, ropogós és puha: a spárga baconbe tekerve valódi ínyencség.
A Hasselback módon készített fokhagymás édesburgonyának már a látványa csodás, hát még az íze.
A tojásos sült rizs akár köretnek, akár reggelinek is tökéletes választás.
A sült csicseriborsó könnyű, finom ropogtatnivaló, a fűszerekkel nem kell spórolnod.
Ha a marhaszeletet a zöldségekkel együtt sütöd, egyszerre készül el a hús a körettel. A fűszerezés pedig már félsiker.
A puha, fűszeres, kalóriaszegény cékla a diétázók étrendjébe is beilleszthető. A joghurtos öntettel még ízletesebb!
A csirkeszárnyat könnyen fejedelmi fogássá teheted. Ha zöldségekkel együtt sütöd meg, akkor azok aromáját is magába szívja a csontos hús.
A sült paszternák remek köret lehet sültek mellé, a mézes máz és a zöldség édességét a mustár kicsit ellensúlyozza.
Nem kell, hogy az ínyenc főétel feltétlenül macerás legyen! A baconben sült szűzpecsenye nagyon egyszerű, és gyorsan meg is sül.
Ha unod a sima sült csirkét, akkor dobd fel fokhagymával és kakukkfűvel! A siker titka, hogy ne sajnáld a fűszereket!