Omlós rozmaringos csirkecomb vele sült zöldségekkel: csak tedd a sütőbe a hozzávalókat
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.

csirkecomb-sult-zoldsegekkel
Ez is érdekelhet

Országos Iskolakert-fejlesztési Program: úton egy környezettudatos generáció felé (x)

Bónusz napok a dm-ben: szuper ajánlattal vár kedvenc drogériád (x)

beauty and style

Tartósan kisimítja, páraállóvá és fényessé teszi a frizurát: minden, amit a keratinos hajkiegyenesítésről tudni kell »

Tényleg mindenhez passzol a ballonkabát: nem kell sok hozzá, hogy sikkes legyen »

Aktiválja a kollagéntermelést, segíti a sejtmegújulást: a peptides kezelés regenerálódásra készteti a bőrt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csirkecomb sütve gyorsan elkészül, ráadásul számtalan módon feldobhatod, már néhány fűszer csodát tesz vele. A bortól is csak ízletesebb, omlósabb lesz, és bátran tehetsz mellé különféle friss zöldségeket is. Most tényleg van miből válogatni. Nagy előnye még, hogy nem tocsog az olajban. 

Rozmaringos csirkecomb sült zöldségekkel

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 50 dkg krumpli
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg kelbimbó
  • 4 ág rozmaring
  • 1 dl fehér bor
  • 1 db paprika
  • 1 db lila hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A combokat tisztítsd meg, ízlés szerint szórd meg a sóval, borssal, majd hagyd állni a hűtőben egy-két órán át, hogy az ízek kellően átjárják. A megtisztított krumplit, a gombát, a kelbimbót, a lila hagymát, a paprikát szeleteld fel, a zöldbabot hagyhatod egyben is.
 

Rakd a zöldségeket egy zsiradékkal kikent tepsibe vagy serpenyőbe, sózd meg, pakold hozzájuk a csirkecombokat, a fokhagymagerezdeket és a rozmaringot. Locsold meg a borral, fóliázd le, és tedd forró sütőbe. Süsd 190 fokon 45 percig. Amikor minden puha, vedd le a fóliát, pirítsd még néhány percig a húst és a zöldségeket. 
A csirkecombot készítsd el minél változatosabban! Nyárra remek választás a citromos változat.

Ezt is szeretjük