Rozmaringos, gránátalmás csirkecomb: érzékeket ébresztő, őszi recept
A rozmaringgal és gránátalmával sült csirkecomb igazi őszi kedvenc lesz.
Összesen 14 találat.
A rozmaringgal és gránátalmával sült csirkecomb igazi őszi kedvenc lesz.
A zöldségkörettel sült, ízletes rozmaringos csirkecomb laktató fogás, és csak néhány perc tényleges munka van vele.
Rozmaringos fűszerezéssel különösen finom csirkecombokat készíthetsz.
Dobd fel a csirkecombot izgalmas páccal! Még finomabb lesz a végeredmény, ha pihenteted is egy kicsit a sütés előtt.
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.
A rozmaringgal ízesített, olívabogyóval együtt sütött csirkecomb könnyen összeállítható.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A mustáros, rozmaringos csirkecomb úgy az igazi, ha szaftos a hús, és ropogós a bőre.
Ha szereted a fűszeres csirkecombot, legközelebb dobj be mellé a sütőbe almát is!
A csirkecomb omlós, ínycsiklandó, a krumpli pedig ropogós.