Ropogós rozmaringos csirkecomb vele sült almával: csak pakolj mindent a sütőbe
Ha szereted a fűszeres csirkecombot, legközelebb dobj be mellé a sütőbe almát is!

Ropogós rozmaringos csirkecomb vele sült almával: csak pakolj mindent a sütőbe
Ez is érdekelhet

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)

beauty and style

Vörös hajú szépség Boris Becker lánya: a 19 éves modell egzotikus vonásokat örökölt »

Zsírégető, anyagcserepörgető edzés: nem csak a testedet veszi célba »

Ennél nevetségesebb táskát rég láttunk: mégis mi fér el benne? »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez az egyik legjobb gyümölcs-hús kombináció! A csirkecomb az almától még különlegesebb és zamatosabb lesz. Ha szívesen kísérletezel, tálald fűszeres, fahéjas rizzsel, nagyon illik hozzá. Ha mégis a hagyományos köret mellett döntenél, rakj a tepsibe krumplit is. 

Csirkecomb sült almával

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db csirkecomb
  • 2 db alma
  • 2 ág rozmaring
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 db fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd meg, törölgesd át papírtörlővel, majd jól dörzsöld be fokhagymával, sóval, borssal. Óvatosan nyúlj be a bőr alá is. Ha teheted, pihentesd a hűtőben legalább egy órán át, hogy a hús jól magába szívja az ízeket.
 

Rendezd a combokat egy zsiradékkal kikent tepsibe, rakj melléjük gerezdekre vágott almát. Halmozz a hús tetejére vöröshagymát, rozmaringot, és önts alá kevés vizet vagy bort. Fedd le fóliával, és 180 fokon süsd meg 45-60 perc alatt. Ha  könnyen beleszalad egy hegyes kés, biztosan elkészült. Amennyiben szükséges, magasabb hőfokon, fólia nélkül pirítsd még kicsit.

Ezt is szeretjük