Fűszeres, lilahagymával sült répa tepsiben sütve: finom, és még munka sincs vele
A sült répa édeskés, különleges köret. Fűszerezve, lilahagymával még finomabb lesz.
Összesen 247 találat.
A sült répa édeskés, különleges köret. Fűszerezve, lilahagymával még finomabb lesz.
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
Az ünnepi menük egy sztárja a fűszeres sertéssült. Ha pácolod, finom fűszeres, illatos és omlós lesz.
Igazi ünnepi finomság a zsírjában sült libamáj, ami megalapozza az egész étkezés hangulatát.
A sült pulyka igazi karácsonyi klasszikus. Egy trükkel pedig minden eddiginél puhább és ízletesebb lesz.
A különféle halételek kihagyhatatlanok a karácsonyi menüből. Ezúttal süsd sütőben, és dobd fel citrommal, fokhagymával!
A resztelt máj finom és gyors ebéd vagy vacsora lehet, de könnyű elhibázni. Néhány trükkel szaftos, puha lesz.
Bár viszonylag hosszú ideig sül, kevés munkával elkészítheted a sertéscsülköt. Az is biztos, hogy nagyon finom étel kerül az asztalra.
Így nem lesz unalmas a sertésszelet! A fokhagymás pác mellett a bacon és a sajt is sokat dob a húson.
Nem véletlen, hogy a cékla egyre kedveltebb konyhai alapanyag. Szuper egészséges és finom, főleg sütve.
Ne szakíts a hagyományokkal, egyél libacombot Márton-napon! Ezzel mindenkit elkápráztatsz.
A sült gesztenye tagadhatatlanul az egyik legjobb dolog ősszel és télen. Szívünket és lelkünket is egyaránt átmelegíti az egyre hűvösebb időben.
Egyszerre édes és sós, ráadásul a sült, rozmaringos édesburgonya nem tocsog az olajban.
A körtével sült sertésszelet egyszerre édes és sós, tele van csodás ízekkel, illatokkal.
A sült birsalma hamisítatlan őszi desszert. A gyümölcs fanyarságát tompítja a méz, a fahéjtól pedig még finomabb lesz.
Ha ínyenc ebédet tervezel, az egyszerre omlós és ropogós, töltött sertéssültnél aligha tálalhatnál jobbat!
Néhány egyszerű hozzávaló, és fél óra múlva már élvezheted is az illatos, zamatos sült paradicsomot, ami finomabb lesz, mint eddig bármikor.
A halfiléből pikk-pakk ízletes főfogást készíthetsz. Nem árt azonban, ha pácolod egy kicsit.
A hihetetlenül sokoldalú édesburgonya tökéletesen beleillik szinte minden diétába. Rozmaringgal különösen finom.
A sült citrompuding üde, könnyű desszert, ami akkor a legfinomabb, ha a belseje remegős.
Ne csak főzd a kukoricát! Fóliában, grillen sütve, fűszervajjal jól megkenve fenséges.
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
A tarja talán grillezve a legfinomabb. A szaftos húst feltétlenül pihentesd sütés előtt fokhagymás pácban.
Süsd batyuban, zöldségekkel a lazacot, így még ízletesebb lesz, és nem kell hozzá zsiradék!
Ha nem tudod, hogy dobd fel a csirkét, próbáld ki így! Gazdag ízét a petrezselyem, a citrom és a fokhagyma adja.
Legyen ez a következő köret, amit kipróbálsz! Fűszeresen, ropogósan tökéletes.
Ezt a fantasztikus, csábító külsejű, isteni krumplit ki ne hagyd! Már az elkészítése is különleges, de kicsit sem bonyolult.
Az íze nem, csak a külseje változik az egészben sült csirkének. Ezzel a technikával könnyebb pácolni, nem kell forgatni, és a bőre jó ropogós lesz.
A sült csirke mindig telitalálat, a kakukkfüves változat még inkább. Néhány trükk, és a hús vajpuha lesz.
Nemcsak petrezselymesen finom az újkrumpli: tejszínnel, sajttal, sütőben sütve igazán fejedelmi lesz.