A legfinomabb paprikások és pörköltek
7 szaftos recept
Az ínycsiklandó, zsíros, paprikás lében főtt húsok a magyar konyha jellegzetes fogásai.

Ez is érdekelhet

Csodaszer helyett tudomány: így maradhat 60 felett is rugalmas az arcbőr (x)

Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival (x)

Minden második negyven feletti nőt érint a betegség: mégis tabutémának számít (x)

Ingyen felfedezheted Budapest legendás helyeit: csak ez az egy dolog kell hozzá (x)

beauty and style

Rihanna nemcsak a zenéléshez ért: új ruhakollekciója a teltkarcsú nőknek is szól »

Így lesz fénylő és természetes hatású a bronzosító: a koszos hatásnak vége ezzel a trükkel »

A félvállas top a nyár alapdarabja: nőies és sikkes darabok körképe »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A pörköltnek egész évben szezonja van, ősszel és télen jólesik egy tál melengető és laktató, szaftos, ízletes, omlós hús, tavasszal és nyáron pedig a kerti főzések első számú kedvence a bográcsban főtt paprikás-hagymás fogás, ami pár karéj fehér kenyérrel és egy pohár borral az egyik legjobb étel, ami csak a tányérba kerülhet.

A tökéletes kelt tészta

Egy jó tányér szaftos pörkölt után valami omlós édesség is dukál, kelt tésztából pedig a legfinomabb desszerteket készítheted, nézd meg, hogyan lesz tökéletes!

Ezt is szeretjük