A legfinomabb paprikások és pörköltek
7 szaftos recept
Az ínycsiklandó, zsíros, paprikás lében főtt húsok a magyar konyha jellegzetes fogásai.
Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Íme Koltai Róbert bájos, szőke párja: a színész 78 évesen élvezi a késői szerelmet
- Átmennél most a biológiaérettségin? 10 kérdés, amire tudni kellett a választ
- Ki volt Az arany ember szerelme Jókai művében? Kvíz a kötelező olvasmányokból
- Ma 81 éves Kovács P. József: a Magyar Televízió legendás bemondója így él napjainkban
- Felismered, melyik magyar városban készült a fotó? 9 kérdéses kvíz, hogy próbára tedd a tudásod
A pörköltnek egész évben szezonja van, ősszel és télen jólesik egy tál melengető és laktató, szaftos, ízletes, omlós hús, tavasszal és nyáron pedig a kerti főzések első számú kedvence a bográcsban főtt paprikás-hagymás fogás, ami pár karéj fehér kenyérrel és egy pohár borral az egyik legjobb étel, ami csak a tányérba kerülhet.
A tökéletes kelt tészta
Egy jó tányér szaftos pörkölt után valami omlós édesség is dukál, kelt tésztából pedig a legfinomabb desszerteket készítheted, nézd meg, hogyan lesz tökéletes!
OLVASD EL EZT IS!

- paprika
- paradicsom
A hagyományos zúzapörkölt receptje

- csirke
- paprika
Paprikás csirke bográcsban

- marha
- vörösbor