Omlós marhasült sütőben sütve
Különleges ünnepi fogás
Egyszerű, mégis csodásan különleges vacsorát készíthetsz egy szép darab marhahúsból.

Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

Bárhová belép, mindenki őrá figyel: George Clooney feleségét többet fotózzák, mint a sármos színészt »

Ezt idd reggelente, és beindul a fogyás: zsírégető turmix, ami csúcsra pörgeti az anyagcserét »

Ultranőies nyári frizurák selyemkendővel: ha így kötöd a hajadba, feldobja az öltözéked »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A marhasült finom ünnepi étel lehet, főleg, ha különleges pácban készíted elő a sütésre.

Ráadásul sokat foglalkozni sem kell vele, csupán az előkészítéskor kell rá némi figyelmet szentelni, a későbbiekben a sütő elvégzi a dolgát.

Omlós marhasült

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg marhafelsál
  • 4 evőkanál méz
  • fél dl borecet
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg zöldhagyma
  • olaj

Készítsd el a páclevet: a mézet és az ecetet keverd össze, add hozzá a megtisztított, zúzott fokhagymát, a vékonyan felkarikázott zöldhagymát, és ismét jól keverd össze, majd hagyd állni. A húst mosd meg, hártyázd le, majd jól csöpögtesd le.

A tetejét néhány helyen vékonyan vágd be, majd tedd kisebb edénybe. Öntsd rá a páclevet, és a hűtőbe téve pácold nyolc órán át. Tedd kiolajozott tepsibe, és süsd legalább másfél órán át letakarva.

Ezt is szeretjük