Omlós marhasült sütőben sütve
Egyszerű, mégis csodásan különleges vacsorát készíthetsz egy szép darab marhahúsból.
A marhasült finom ünnepi étel lehet, főleg, ha különleges pácban készíted elő a sütésre.
Ráadásul sokat foglalkozni sem kell vele, csupán az előkészítéskor kell rá némi figyelmet szentelni, a későbbiekben a sütő elvégzi a dolgát.
Omlós marhasült
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 kg marhafelsál
- 4 evőkanál méz
- fél dl borecet
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg zöldhagyma
- olaj
- só
Készítsd el a páclevet: a mézet és az ecetet keverd össze, add hozzá a megtisztított, zúzott fokhagymát, a vékonyan felkarikázott zöldhagymát, és ismét jól keverd össze, majd hagyd állni. A húst mosd meg, hártyázd le, majd jól csöpögtesd le.
A tetejét néhány helyen vékonyan vágd be, majd tedd kisebb edénybe. Öntsd rá a páclevet, és a hűtőbe téve pácold nyolc órán át. Tedd kiolajozott tepsibe, és süsd legalább másfél órán át letakarva.

Ajándékozz szakácskönyvet karácsonyra!
Egy könyvvel nem csak tárgyat ajándékozol, hanem élményt is.
Mentes Anyu szakácskönyveiből készített ételek lehetőséget adnak új ízek felfedezésére és kipróbálására. Különleges étrendet követőknek, vagy kísérletezni vágyóknak a Mentes Anyu könyvcsomag tökéletes meglepetés lehet.
Ha idén valami igazán hasznosat ajándékoznál az egészség jegyében, kattints ide. MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- hal
- húsételek
Különleges, mézben pácolt hal

- spárga
- hús
Omlós marhaszelet spárgával

- paradicsom
- lecsó