Sajtkrémmel töltött csirkemell ropogós bundában: így a legjobb a rántott hús
A sajtkrémmel töltött, rántott csirkemellet olajban és sütőben is elkészítheted, a végeredménnyel mindenképp elégedett leszel.

sajtkremmel-toltott-csirkemell-receptje
Ez is érdekelhet

A jótékonyság ősszel sem áll meg (x)

Kukkants be az Illatszertárba! (x)

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

Ami neked felesleges, másnak érték: így lehet jól jótékonykodni

beauty and style

Nőies bokacsizmák 10 ezer forint alatt: ezek a legsikkesebb fazonok idén ősszel »

Így soha nem ismernél rá a 47 éves, szexi szupermodellre: Heidi Klum az átváltozások mestere »

Most így a legszebb az ombre: csodás színátmenetek a hajba, melyek feldobják a sötét tincseket »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csirkemellet minden formájában nagyon szeretjük: töltve, göngyölve, zöldségekkel, gyümölccsel, baconnel is kitűnő. Sőt, fűszeres sajtkrémmel is feldobhatod, nagyon ízletes lesz. Mindenképp minőségi sajtkrémet használj, és keverj hozzá valamilyen zöldfűszert, csodás ízt ad az ételnek.  

Sajtkrémmel töltött, rántott csirkemell

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkemell
  • 20 dkg krémsajt
  • 12 dkg liszt
  • 12 dkg zsemlemorzsa
  • 3 db tojás
  • 2 evőkanál tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • zöldfűszerek
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A sajtkrémet keverd össze tejföllel, zúzott fokhagymával, zöldfűszerrel. A csirkemellet mosd meg, itasd le róla papírtörlővel a nedvességet, és vágd vékony szeletekre. Sózd, borsozd, kanalazz a húsra tölteléket, majd tekerd fel, és tűzd meg fogvájóval.
Panírozd be a csirkemellet a megszokott módon, előbb forgasd a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába. 

Egy lábosban forrósíts olajat, majd rakd bele a panírozott szeleteket. Amikor a bunda mindenhol aranybarna, vedd ki az olajból, és csepegtesd le papírtörlőn. Ha kerülnéd a sok olajat, tepsiben is megsütheted. Ebben az esetben 180 fokon körülbelül 30 perc alatt pirul meg a bunda, és puhul meg a hús.  
Az olaszok rántott húsát kóstoltad már? Paradicsomos és nagyon sajtos!

Ezt is szeretjük