Puha, omlós, chilis csirkemáj: így nem fröcsög az olaj sütés közben
Nincs sok egyszerűbben elkészíthető étel a csirkemájnál, ha ismersz néhány praktikát. Chilivel igazán különleges.
Összesen 2137 találat.
Nincs sok egyszerűbben elkészíthető étel a csirkemájnál, ha ismersz néhány praktikát. Chilivel igazán különleges.
Nem lesz a megszokott az egészben sült karaj, ha megtöltöd mindenféle finomsággal.
A sült csirke az az étel, ami mindig beválik, gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik. Főleg, ha kellemesen fűszeres, jó ropogós a külseje, és omlós a belseje.
Ha paradicsomszószban sütöd a csirkét, nem szárad ki, és csodás íze, illata lesz.
Ha legközelebb rántott húst készítesz, bolondítsd meg a bundáját krumplival! Még ropogósabb lesz, és jobban laktat.
Fügével, fűszerekkel együtt a kacsacombok szaftosra sülnek, és szinte leomlanak a csontról.
Tökéletes, összedobálós étel, amihez nem kell mesterszakácsnak lenni.
Az orosz konyhaművészet egyik remeke az ízes tejfölös, gombás mártással készülő omlós marhahús. Megnyalod utána mind a tíz ujjadat.
Egyszerű hozzávalókból ínyencség? A baconbe tekert paradicsomos pulykamell pont ilyen!
Pikk-pakk előkészíted, és gyorsan meg is sül. A baconbe göngyölt mustáros csirkemell tökéletesen beleillik a hétvégi menübe.
A tejszínes, spenótos csirkemell tökéletes hétvégi ebéd is lehet. Főleg jó fűszeresen és mozzarellával gazdagítva.
Friss, zöldséges, és nagyon finom: az egyedényes csirke jó ötlet, ha csak kevés időd van a főzésre.
Tedd izgalmasabbá a csirkecombot! Cukkinivel és padlizsánnal még ízletesebb lesz a főétel.
A kolbásszal töltött, sajtos csirkemell is nagy kedvenc lehet. A bacon finom ízt ad a húsnak, és segít, hogy ne száradjon ki sütés közben.
Könnyű ebéd, amitől mégis jóllaksz! Az omlós, fűszeres csirkefalatokat kínáld salátával!
A miccs Erdélyben az egyik legnépszerűbb streetfood, de grillpartik sztárja is lehet.
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
A paprika- és paradicsomszezon kedvence a lecsós csirkemell, ami még ízletesebb lesz, ha pácolod egy kicsit a húst.
A sült csirke zöldségekkel könnyű, nyári fogás, ha tepsiben sütöd, alig kell hozzá olaj.
Lehet, hogy így még nem próbáltad! A fokhagymás-petrezselymes keverékkel megbolondított csirke sütőpapírban sütve nem szárad ki, és nagyon ropogós lesz a bőre.
Ne ódzkodj tőle, a csontos hús is lehet isteni! Utolsó falatig leszopogatod a csípős, fűszeres csirkeszárnyakat.
A baconös-sajtos tekercs roppan, ahogy beleharapsz, mégis omlós.
A töltött cukkinit sokféleképpen variálhatod. Ha tekercsként kínálod, biztosan nem lesz unalmas.
Nincs az az alkalom, amire a fasírt ne lenne jó megoldás. Zöldségekkel megbolondítva nem unalmas.
Olvadozó sajt, édeskés paradicsom, kellemes fűszerek: az egyszerű csirkemell is lehet fejedelmi.
A zöldségek is ízletesebbek, szaftosabbak lesznek, ha a hússal sütöd, hisz jól átjárják a sütőben a fűszerek.
A tarja talán grillezve a legfinomabb. A szaftos húst feltétlenül pihentesd sütés előtt fokhagymás pácban.
Változtass a megszokott paníron, dobd fel a csirkemellet fűszeres krumplibundával! A töltelék is isteni.
Fokhagymával, friss zöldfűszerekkel nagyon ízletes a csirkemáj. Grillen sütve pikk-pakk elkészül.
Igazi nyárias, mediterrán fogás! A hús a páctól fantasztikusan zamatos lesz. Ha görögös salátaágyon tálalod, külön köretről nem is kell gondoskodnod.