Bakonyi sertésszelet sűrű gombás szafttal: mint a legjobb kisvendéglőkben
A bakonyi sertésszelet igazi klasszikus, sokak kedvence, a tejfölös, gombás szószt öröm tunkolni.
Összesen 2137 találat.
A bakonyi sertésszelet igazi klasszikus, sokak kedvence, a tejfölös, gombás szószt öröm tunkolni.
A fűszeres sertésszelet sokkal ízletesebb lesz, ha zöldséggel, gyümölccsel együtt sütöd, és borral locsolgatod.
Nem kell, hogy az ínyenc főétel feltétlenül macerás legyen! A baconben sült szűzpecsenye nagyon egyszerű, és gyorsan meg is sül.
Ha az ízletes, sovány pulykahúsból készülő fasírtgolyókat tepsiben sütöd meg, alig kell hozzá olaj.
Ha unod a sima sült csirkét, akkor dobd fel fokhagymával és kakukkfűvel! A siker titka, hogy ne sajnáld a fűszereket!
Az osztrák fogathajtókról elnevezett különleges bécsi pörkölt, a fiákergulyás olyan tartalmas, hogy hosszú időre eltelsz tőle.
Remek párosítás: a csirkemáj kicsit kesernyés ízét tompítja az alma. A végeredmény szaftos, ízletes fogás.
Ha eddig a csirkés ételeket túl száraznak tartottad, próbáld ki krumplival összesütve, tejszínesen!
Egy baráti társaságot is jóllakathatsz a fűszeres, sült újévi kismalaccal.
Az ünnepi menük egy sztárja a fűszeres sertéssült. Ha pácolod, finom fűszeres, illatos és omlós lesz.
A pulykarolád fenséges ünnepi főfogás lehet, főleg gesztenyés töltelékkel sütve. Ráadásul nem kell az egész napot a konyhában töltened.
Igazi ünnepi finomság a zsírjában sült libamáj, ami megalapozza az egész étkezés hangulatát.
A sült pulyka igazi karácsonyi klasszikus. Egy trükkel pedig minden eddiginél puhább és ízletesebb lesz.
A sajttal töltött, zsályás, baconbe tekert csirkemellet sütőben vagy serpenyőben is megsütheted.
A töltött káposzta és a rántott hal mellett bátran készíts kívül ropogós, belül puha, baconös, aszalt szilvás pulykamellet karácsonyra!
Az csak jó lehet, ha a méz és a mustár találkozik a sertéshússal. Minél tovább érleled a pácban, annál puhább, omlósabb lesz.
A mézes, narancsos ízkombináció egyszerűen fantasztikus! Ez az egészben sült csirke tökéletesen illik a karácsonyi menübe.
A dijoni mustár tökéletes arra, hogy feldobd vele a szárazabb sült csirkemellet.
Bár viszonylag hosszú ideig sül, kevés munkával elkészítheted a sertéscsülköt. Az is biztos, hogy nagyon finom étel kerül az asztalra.
Ha gyorsan készítenél egy igazán izgalmas főételt, ne habozz kipróbálni a gombás, paprikás csirkemellet!
A baconbe tekert, egyben sült vagdalt hidegen, melegen kitűnő. Ugyanolyan jó hétvégi főfogásként, mint hidegtálra.
Ne szakíts a hagyományokkal, egyél libacombot Márton-napon! Ezzel mindenkit elkápráztatsz.
A csirkecombnál kevés hálásabb alapanyag van, hisz könnyen kedvedre és ízlésedre formálhatod.
A fűszeres, paradicsomos szósz fenségessé teszi az olcsó csirkeszárnyat, és gondoskodik arról, hogy ne száradjon ki a sütőben.
A körtével sült sertésszelet egyszerre édes és sós, tele van csodás ízekkel, illatokkal.
Ha szereted a klasszikus rántott húst és az olasz konyhát, ez az ízletes étel is a kedvenceid közé fog tartozni.
A rozmaringgal megbolondított, meggyszósszal tálalt kacsamell igazán ínyenc főétel, ami bármilyen alkalomra nyerő lehet.
Csupa csodás íz egy tepsiben! A szilvás, fűszeres sült csirke nagyszerű ötlet a hétvégi családi ebédhez is.
A fűszeres, puha csirkemell selymes sajtszósszal, ropogósra sült baconnel kiegészítve ínycsiklandó főétel.
Ha szereted együtt az édeset és a sósat, a húst és a gyümölcsöt, akkor ne hagyd ki a körtével sült csirkét se!