Isteni rántott hús tojás nélkül: ízletes, ropogós panír, omlós hús
Ha nincs otthon tojás, mégis rántott húst készítenél, ne ess pánikba! Többféle hozzávalóval is helyettesítheted.

rantott-csirkemell-tojas-nelkul-receptje
Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

Meglepően nőies az új fizuratrend: a kétszínű haj lesöpri az ombrét? »

A divatos teddy kabát nőies verzióban: nem fogsz plüssmackónak tűnni, ha így viseled »

Tényleg 42 éves Laetitia Casta? – Legújabb fotóin 30-nak is alig néznénk, és nem a retus miatt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Tojás nélkül is ízletes, ropogós bundájú lehet a rántott hús. Egyszerű hozzávalókkal is helyettesítheted: tejföllel, joghurttal vagy akár íróval is fantasztikus lesz. A fokhagyma remek ízt ad a húsnak, a joghurtnak köszönhetően pedig nem szárad ki a csirkemell. Próbáld ki ezt az egyszerű változatot, szeretni fogja az egész család! 

rantott-hus-tojas-nelkul

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 1 dl joghurt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, itasd le róla a nedvességet. Vágd vékony szeletekre, ha szükséges, kicsit klopfold ki, és sózd be ízlés szerint. Készíts elő mindent a panírozáshoz, majd forgasd meg a hússzeleteket a lisztben, a fokhagymával elkevert joghurtban, végül pedig zsemlemorzsában.
Egy mélyebb serpenyőben vagy lábosban hevíts olajat, és süsd benne a hús mindkét oldalát aranybarnára. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le. 
Az olasz rántott húst próbáltad már? Parmezánnal készül, és még paradicsomszósszal is turbózhatod. 

Ezt is szeretjük