A 8 legfinomabb töltött hús receptje: sütve, rántva, tekercselve
Hétvégére, családi összejövetelre, sőt ünnepekre is készíthetsz különféle finomsággal töltött húsokat. Válogass a legízletesebb variációk közül!

toltott-csirke-egeszben
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sült vagy a rántott hús mindig jó választás hétvégére, sőt akkor is, ha sok vendéget kell jóllakatnod. Ám egy idő után ez is unalmassá válhat, ezért érdemes különféle töltelékekkel feldobni. Szinte bármilyen húst megtölthetsz, a csirkét egészben is sütheted, de akár a mellébe vagy a combjába is kerülhet valamilyen finomság. A sertéscomb és a -karaj is sokkal izgalmasabb töltelékkel.

Érdemes túllépni a zsemlés, tojásos keveéken, egy kis kreativitással könnyen megújulhatnak a nagy családi kedvencek. A legkülönfélébb zöldségek akár párolva, akár összevágva is kerülhetnek a húsba, továbbá a sajt és a sonka is ideális választás lehet.

A legfinomabb töltött húsok

A húst megsütheted egyben tepsiben, szeletelve olajban, továbbá baconbe tekerve és rántva is ízletes. A fűszerekkel ugyancsak variálhatsz, a friss fűszernövények szinte minden változathoz illenek. Arra ügyelj, hogy ne száradjanak ki, nem árt sütés közben locsolgatni a húst. Válogass a legnagyobb kedvencek közül!

Ezt is szeretjük