Édes-savanyú csirkemell házi szószban: ha így készíted, finomabb lesz, mint a bolti
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
Összesen 2137 találat.
A házilag készített édes-savanyú mártás nemcsak finomabb, mint a bolti, hanem még ízfokozót sem tartalmaz. Csirkemellel tálalva isteni.
Nagyon finom, házias ételt dobhatsz össze, ha a gyúrt tésztából készült párnácskákat fűszeres darált hússal töltöd meg.
Készítsd el a rántott csirkét amerikai módra kukoricapehellyel a bundájában!
A mustáros-tejfölös szósszal nyakon öntött sertéskarajnál nem is kell kiadósabb ebéd.
A legfinomabb kínai csípős-ragacsos csirke elkészítésére időt kell szánni, de a végeredmény mindent felülmúl majd.
Fokhagymás vajban sütve, színes zöldségekkel igazán finomak a csirkemellfalatok.
A legfinomabb rántott csirkemell titka a pácolás és a megfelelő fűszerezés.
A fűszeres csirkemell összeállítása egy pillanat alatt megvan, a többi munkát pedig bátran bízd a sütőre.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
A zabpehellyel készült, sütőben sült csirkefasírt akár a diétádba is belefér.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
A sajttal és gombával töltött, göngyölt sertéskaraj igazán finom hétvégi főétel.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A sajtkrémmel töltött csirkemell belseje krémes, a tetejét pedig ropogós sajt fedi.
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.
Tortillába tekerve is nagyon finom a chilis bab - a lényeg, hogy hagyj időt arra, hogy az ízek lassan összeérjenek a tűzhelyen!
Az egészben sült vajas csirke rendkívül mutatós, mégsem nehezen elkészíthető étel.
Ha szereted a gombát és a krémes ételeket, ez az egyszerű, tejszínes gombamártásban sült karaj is ízleni fog.
Sütőzacskóban készítve még finomabb a csirkecomb. Készítsd fokhagymával és rozmaringgal fűszerezve!
A dús krémmel sütött húsok kedvelőinek kötelező kipróbálni ezt a póréhagymával sütött, cheddar sajtmártásos csirkecombot.
Ez a krémes és pikáns gyömbéres-tejszínes csirkemell jó választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat varázsolni az asztalra.
Talán nincs is finomabb a sok-sok zöldséggel együtt sült csirkecombnál, ráadásul munka is alig van vele.
A tepsiben sült karajszeletekhez igazán jól megy egy finom fehérboros gombamártás.
A szaftos csirkés-csicseriborsós curryben nemcsak az a jó, hogy hihetetlenül finom, hanem az is, hogy bő fél óra alatt az asztalra kerül.
Ha a csirkemellet sütés előtt joghurtos, zöldfűszeres pácban tartod, omlós és igazán finom lesz.
Nem csak édesen működik a palacsinta: bolognai szósszal töltve teljes értékű, laktató fogás válhat belőle.
Ne ijesszen meg a teriyaki szószban sült csirkecomb különleges neve: egyszerűen elkészíthető, mégis nagyon finom fogásról van szó.
Úgy az igazi a sertéspörkölt, ha a hús omlósra puhult, és jó sok tunkolni való szaftot eresztett. Zöldségekkel készítve is nagyon finom.
Régen a szegények ették a puliszkát, ami mára a legmenőbb köretek egyike lett. Tálald fűszeres sült csirkecombbal!