Mézes-gyömbéres ragacsos csirkeszárnyak: csípős, édes máz vonja be
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
Összesen 2137 találat.
A mézes-gyömbéres szósszal megkent csirkeszárny egyszerre édes és csípős.
A pikáns, fűszeres pulykacurry friss kenyérrel tunkolva abbahagyhatatlan finomság, ráadásul tej sincs benne.
Ha együtt sütöd a csirkemellet a kelbimbóval, igazán finom, omlós és nem mellékesen egészséges ételt tehetsz az asztalra.
Ha sütőben sütöd a fűszeres fasírtgolyókat, a lakás sem fog úszni az olajszagban.
A tejszínes, boros mártásban készített sertéscomb könnyen elkészíthető és nagyon finom.
Nagyon jót tesz az omlós, szaftos sertéstarjának, ha sörben párolod puhára.
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.
Ha a fűszeres csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszáradni sütés közben.
Gondold újra a rántott csirkemellet, forgasd fűszeres, sajtos panírba, és süsd ki a sütőben!
Dobd fel a csirkemellet izgalmas fűszerekkel és borral. Így garantáltan nem szárad ki a hús!
Süsd a ropogós, rozmaringos csirkecombokat krumplival és hagymával egy tepsiben!
A sörrel locsolt, savanyú káposztával tálalt sült csülök igazán férfias ebéd - de persze a nőknek is ugyanúgy ízlik.
A csípős mázzal bevont csirkecombokat sütőtökkel együtt piríthatod ropogósra.
Az ananászos, ropogós sajttal bevont csirkemell azoknak való, akik kevés munkával szeretnének valami igazán finomat tenni az asztalra.
Ha szereted a hús-gyümölcs párosítást, a körtés, fokhagymás csirkecombban sem fogsz csalódni. Főleg, ha borral locsolgatod.
Nincs szilveszter sült malac nélkül! Vele együtt pirult tepsis krumplival az igazi.
A jó kocsonya tiszta, remegős, tele van jóféle füstölt hússal, és könnyen megdermed.
A töltött, göngyölt húsok kedvelőinek muszáj megkóstolniuk a szaftos darált hússal töltött csirkemellet is.
A rozmaringgal ízesített, olívabogyóval együtt sütött csirkecomb könnyen összeállítható.
A pulykamell a baconnek köszönhetően nem lesz száraz. Étvágygerjesztő, mégis egyszerű főétel, ami karácsonykor is tökéletes.
Készítsd el a csirkemellet újfajta módon! Töltsd meg sajttal, a külsejét pedig tekerd ínycsiklandó sonkába.
A currys-majonézes csirkesaláta, vagyis a koronázási csirke az egyik legfinomabb hidegkonyhai fogás.
A sajttal, aszalt szilvával töltött csirkemell nem szárad ki, és ízletesebb is, ha baconbe tekered. Az ünnepi húsos tálra tökéletes.
A libamájpástétom igazi ünnepi ínyencség, remek nyitánya a közös karácsonyi étkezésnek.
A különféle sertéssültek gyakran főszereplői a karácsonyi menünek. Ez a kolbásszal töltött karaj is fenséges, ráadásul kevés munka van vele.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
Még finomabb a rántott csirkemell, ha bundázás előtt paprikás tejfölben pácolod.
A legfinomabb édes-savanyú csirkecomb titka a jó pác: otthon is elkészítheted ezt a ropogós és omlós húst.
A zöldségekkel együtt sült pulykánál talán nem is létezik elegánsabb karácsonyi fogás.
Egyszerre ropogós és omlós csirkecombot készíthetsz, ha előtte borsos pácban tartod.