Mézes-mustáros sertésszelet: tepsiben és grillen is sütheted
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Összesen 2034 találat.
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Ismerkedj meg te is a zsályával - használd például finom, omlós csirkemell fűszerezésére.
A zöldségekkel sült csirkenyárs, más néven a saslik sütőben és szabad tűzön készítve is finom, nyárias hangulatú vacsora.
Ne mindig ugyanúgy készítsd a sült csirkét! Most bőségesen van paprika, dobd fel vele a húst!
A legfinomabb csirkepaprikás háztáji állat húsából készül.
Ne bonyolítsd túl a főzést! A pác adja meg a serpenyős tarja csodás ízét. Lehetőleg magos mustárral készítsd, és pihentesd egy éjszakán át!
A paradicsomos szószban sült fűszeres csirkemellhez különösen jól megy az olívabogyó.
A sütőben sült mustáros csirkemell után mindenki megnyalja a tíz ujját.
Ha így sütöd a fokhagymás-kakukkfüves tarját, a hús nem szárad ki, puha és szaftos marad, ráadásul gyorsan elkészül.
Varázsolj a konyhádba mediterrán hangulatot! Napsütötte vidékek kedvence ez az olívabogyóval és paradicsommal sült, fűszeres csirkecomb.
Baconbe tekerve a csirkemell sem szárad ki sütés közben, a rozmaringos pác pedig ellenállhatatlan zamatot kölcsönöz neki.
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.
A csirkemellből és néhány egyszerű hozzávalóból fejedelmi ebédet dobhatsz össze, és nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
A mustáros, kakukkfüves csirkeszárny egyszerű, könnyen elkészíthető, és pácolva, grillezve ínyenc főfogás.
Unod már, hogy mindig ugyanazok a csirkeételek kerülnek a tányérodra? Készítsd el az olaszok kedvenc padlizsános, paradicsomos változatát!
A joghurtos mártogatóssal tálalt görög húsgombócok tökéletes kísérői a langyos nyári estéknek.
A gomba és a rozmaringos pác a sertéskarajhoz is nagyon jól megy.
A joghurtos pác ellenállhatatlanul omlóssá varázsolja a csirkemellet.
A lédús őszibarack nem csak sütikbe finom, a csirkecombokat is feldobhatod vele.
A töltött csirkemell-variációkat nem lehet megunni. Kóstold meg zöldbabbal és sajttal göngyölve is!
Grillen vagy olajban kisütve egyaránt laktató, fejedelmi ételek a különböző sertésszeletek, mint például a tarja. Elkészítés előtt egy éjszakát érleld a fokhagymás pácban!
Nincs finomabb annál, mint amikor a hússal együtt sül a köret: a csirkecomb újkrumplival és paradicsommal együtt sütve is fenséges.
A sajtmártás mindig feldobja a sült csirkét. Baconnel és zöldségekkel készítve egyszerre vitamindús és laktató.
Ha fel szeretnéd dobni a megszokott rántott csirkecombot, forgasd corn flakes bundába!
A fűszeres, mustáros szósszal készült csirkemell ezúttal nem a sütőben, hanem serpenyőben készül. Gombával ízesítve még finomabb.
A kívül kissé ropogós, belül szaftos és ízletes plejskavicával minden húsimádót lenyűgözhetsz.
A füstölt paprika ad egészen különleges zamatot a magyaros csirkecomboknak. Grillen sütve még finomabb!
Ha a sajttal és zöldfűszerekkel töltött csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy sütés közben sem szárad ki.
A mázas csirkeszárny grillen és sütőben is omlós, ropogós fogás.
A citromos csirkemell tejszínes szószban sütve tökéletes hétköznap ebédre, de akár hétvégén vendégeknek is kínálhatod.