10 perces pufi almás palacsinta: karamellizált alma a tökéletes kísérője
Dobd fel a hagyományos és nagyon szeretett almás palacsintát karamellizált almával!
Összesen 293 találat.
Dobd fel a hagyományos és nagyon szeretett almás palacsintát karamellizált almával!
A sváb palacsinta vagyis a pannakuka egy tartalmas leves után tökéletes második fogás.
Fantasztikus ízélményt jelent a vaníliafagyis, áfonyás amerikai palacsinta.
A hortobágyi húsos palacsinta zöldséges töltelékkel is ugyanolyan fantasztikus ízélményt jelent.
A rakott palacsinta hidegen vagy melegen is mennyei lehet: most egy hűsítő, citromkrémes változatot mutatunk.
A csúsztatott palacsinta tésztája kicsit más technikával készül, mint a hagyományos változaté, ugyanis felvert tojáshabtól légiesen könnyű.
A vastag tésztájú francia palacsinta még izgalmasabb, ha narancsos, likőrös öntettel tálalod.
Sűrű tésztájú amerikai palacsintát készíthetsz úgy, ha a tésztájába joghurtot keversz.
A savanykás kefir nagyon jól megy a palacsinta tésztájába.
Túróból számtalan édességet készíthetsz, és egyik finomabb lesz, mint a másik.
Különleges, mégis könnyen elkészíthető a citromos palacsintatorta: a gazdag krém a darabok között bújik meg.
Június végéig tart az eper szezonja: ezeket az édességeket készítsd el belőle.
A vastag tésztájú krumplis palacsintából már egy-két darab eltelít.
Az újhagymás sós palacsinta tejfölös vagy joghurtos mártogatóssal fejedelmi ebéd.
A lágy krémmel töltött, csokival leöntött palacsintatorta duci és pihe-puha, a hozzávalóit pedig bögrével is kimérheted.
A skót palacsinta puha és könnyed: készítsd el te is reggelire!
Húsmentes töltelékkel is isteni finom hortobágyi palacsintát készíthetsz.
Ha te is igazi palacsintarajongó vagy, akár az összes itt bemutatott receptet kipróbálhatod.
A norvég palacsinta vastagabb, mint amit mi megszoktunk, és olvasztott vajon sül.
A sütőtökös amerikai palacsintánál nincs finomabb téli vacsora.
A mákos tésztájú, édes palacsintabatyuba csokis krém és banán is kerül.
Ha szívesen kipróbálnál valami újdonságot, töltsd meg a palacsintát gazdag, ricottás krémmel!
A madagaszkári palacsinta élesztős tésztából készül, különleges eljárással, aminek köszönhetően teljesen laktóz- és gluténmentes.
Ez a palacsinta különleges és mennyei! A pihe-puha, kicsit pufi tésztában reszelt alma bújuk meg.
Változatos ételeket lehet készíteni a sokoldalúan felhasználható sütőtökből.
Mennyei palacsintát készíthetsz úgy, ha a tésztájába tejfölt is keversz.
A semleges ízű cukkini palacsintába reszelve is megállja a helyét.
Ne mindig ugyanazzal a töltelékkel kínáld a palacsintát! A mascarponés, szedres változat kitűnő újítás lehet.
A zablisztes túrópalacsinta rostokban gazdag, nagyon finom reggeli.
Az almás palacsinta bevethető reggelire, vacsorára, desszertnek, ráadásul bögrés megoldással is elkészíthető.