Fantasztikus palacsinta ricottás krémmel töltve: ezek a tökéletes tészta arányai
Ha szívesen kipróbálnál valami újdonságot, töltsd meg a palacsintát gazdag, ricottás krémmel!
Összesen 302 találat.
Ha szívesen kipróbálnál valami újdonságot, töltsd meg a palacsintát gazdag, ricottás krémmel!
A madagaszkári palacsinta élesztős tésztából készül, különleges eljárással, aminek köszönhetően teljesen laktóz- és gluténmentes.
Ez a palacsinta különleges és mennyei! A pihe-puha, kicsit pufi tésztában reszelt alma bújuk meg.
Változatos ételeket lehet készíteni a sokoldalúan felhasználható sütőtökből.
Mennyei palacsintát készíthetsz úgy, ha a tésztájába tejfölt is keversz.
A semleges ízű cukkini palacsintába reszelve is megállja a helyét.
Ne mindig ugyanazzal a töltelékkel kínáld a palacsintát! A mascarponés, szedres változat kitűnő újítás lehet.
A zablisztes túrópalacsinta rostokban gazdag, nagyon finom reggeli.
Az almás palacsinta bevethető reggelire, vacsorára, desszertnek, ráadásul bögrés megoldással is elkészíthető.
A sós palacsinta is van olyan finom, mint az édes. Sárgarépával a tésztájában olcsó és nagyon finom.
A joghurtos tésztából készült almás palacsintát tálalhatod reggelire, uzsonnára, vagy valamilyen tartalmas leves után második fogásnak is.
Ha rajongsz a tiramisuért, és a palacsintát is imádod, akkor ez a krémes édesség tutira a kedvenced lesz.
A sváb palacsintaleves kiadós és rendkívül vitamindús is!
A túrós-zabpelyhes palacsinta liszt nélkül készül, így akár a gluténmentes diétába is beilleszthető.
A francia palacsinta tésztájába habtejszín is kerül, így vastagabb lesz, mint amit itthon megszoktunk. Bögrésen is elkészítheted.
Készítsd a palacsintát újfajta módon! Ennek a változatnak a tésztájába kakaó, a belsejébe pedig édes, mascarponés töltelék kerül.
Ezeknek a finom cukormentes palacsintáknak a tésztája az almától és a banántól édes és szaftos.
A Gundel név sokaknak ismerős, ám az már rejtély lehet, kit takar.
A gluténmentes amerikai stílusú banános palacsinta egészséges, tápláló és nagyon finom reggeli.
Gordon Ramsay palacsintája az elkészítés technikájának és egy különleges hozzávalónak köszönheti fantasztikus lágyságát.
Nem kell, hogy az édesség egészségtelen legyen: a vegán zabpalacsinta még cukrot sem tartalmaz.
A krumplis tésztájú palacsinta ránézésre emlékeztet a megszokott változatra, de vastagabb és laktatóbb annál.
A palacsinta sajtosan is isteni finom: ezeknek a pufi daraboknak a tésztája a joghurttól légiesen könnyű.
Még finomabb és illatosabb lesz a palacsinta, ha a tésztájába olvasztott vajat keversz.
Otthon is elkészítheted a kedvenc strandételeidet, ráadásul a büfében megadott ár töredékéért.
Sós is lehet a palacsinta: sonkával és sajttal megtöltve kiadós ebéd, ami mindenkinek ízleni fog.
A cukkinis palacsinta segítségével könnyen csempészhetsz egészséges zöldségeket akár a legválogatósabb családtagok étrendjébe is.
A roppanós zöldborsóval töltött sós palacsinta igazi könnyed, nyári vacsora lehet.
Palacsintát úgy is készíthetsz, ha a kakaót a tésztájába kevered. Nagyon jól passzol hozzá a citromos túrókrém.
A hortobágyi palacsintát hagyományosan maradék pörköltből szokták készíteni, de friss darált húsból talán még finomabb is.