Omlós csirkemáj hagymával sütve: így nem keményedik meg
A hagymával sült csirkemáj szaftos és és nagyon laktató fogás.

hagymas maj
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Változatosságot csempészhetsz a konyhádba, ha hagymával együtt sütött csirkemájat teszel az asztalra. A máj egészséges, tele van vassal és ásványi anyagokkal, emellett pedig nem is drága. Tálald tört krumplival és házi vegyes savanyúsággal!

Hagymás csirkemáj

Hozzávalók 4 személyre

  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 nagy vöröshagyma
  • 2 evőkanál zsír
  • 1 teáskanál édes paprikakrém
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát cikkezd fel, és olvasztott zsíron párold üvegesre. Közben a májat szeleteld fel, dobd a már puha hagymára, szórd meg borssal, és lefedve kezdd el párolni. Tíz perc múlva vedd le róla a fedőt, add hozzá a paprikakrémet, és süsd teljesen készre. Só szinte biztos, hogy nem fog kelleni hozzá, mert a paprikakrém is sós. Ha mégis, csak a tányéron sózd meg, különben megkeményedik.

A lágy csirkemájkrém pillanatok alatt készen van, és friss kenyérrel tálalva ellenállhatatlanul finom.

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük