Bakonyi csirkepaprikás sok gombával, tejföllel: ezt élvezet tunkolni
A tejfölös csirkepaprikás megunhatatlan fogás, gombával pedig még tartalmasabb és jobb.
Összesen 2034 találat.
A tejfölös csirkepaprikás megunhatatlan fogás, gombával pedig még tartalmasabb és jobb.
Készítsd el a Hasselback-csirkemellet mediterrán fűszerezéssel, a zsebekben pedig sok friss zöldséggel!
A csirkecomb igazi aduász: rengeteg módon és változatban teheted az asztalra. Válogass a legjobb receptek közül!
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
A változatosan elkészíthető csirkecombot mustáros pácban pihentetve, baconbe tekerve is próbáld ki!
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
Az egészben sült kacsa húsa puha, omlós és szaftos, a bőre ropogós. Naranccsal még finomabb, és különleges alkalmakra is elkészítheted.
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
A fűszeres keleti curryszósz a csirkemellfiléhez is remekül passzol.
Vajban sütve a sertéscombnak is egészen más lesz a zamata.
Süsd az ízletes csirkefasírtot sütőben, és akkor nem szívja magát tele olajjal. A dinsztelt káposzta kiváló hozzá köretnek.
Idén Márton-napon tálalj fel fűszeres, omlós, sült libamellet!
Egészen különleges zamata lesz a csirkecombnak, ha vörösborban párolod puhára.
Rejts a baconbe tekert, sajtmártással tálalt csirkemellbe mozzarellát, úgy még finomabb lesz az ebéd!
Ha egészben sütöd ki a csontos, bőrös csirkemellet, még a darabolásával sem kell időt vesztegetned.
A zöldfűszeres, parmezános csirkemell a klasszikus rántott hús méltó vetélytársa, mégsem terheli meg annyira a gyomrot.
A tökkel, hagymával sült csirkecombbal nem megy el sok időd. Csak dobj mindent a tepsibe, utána pedig már a sütő mindent elintéz.
A parmezános, tejszínes csirkefalatokkal igazi mediterrán hangulatot teremthetsz. Ráadásul alig több mint 30 perc alatt elkészül az ebéd.
Süsd együtt az omlós karajszeleteket a köretként tálalt krumplival! Így átveszik egymás zamatát, és mosogatni is kevesebbet kell utánuk.
A rendkívül ízletes, szaftos kacsacomb nagy családi kedvenc, amit ne csak ünnepnapokon kínálj! Rakj mellé most a tepsibe birsalmát is!
Különlegesen omlós, zamatos csirkecombokat süthetsz ki, ha először sörös pácban érleled őket.
A krémes, gombás Stroganoff-mártás csirkemájjal tálalva is fejedelmi fogás.
A tarja a sertés legszaftosabb része, amihez különösen jól megy a fűszeres, mustáros pác.
Kiváló köret az édesburgonya a sült csirkecomb mellé, pláne, ha együtt pirulnak a sütőben.
Elképesztően szaftos lesz a göngyölt csirkemell, ha pestóval töltöd meg, a tetejére pedig mozzarellát olvasztasz.
A sertéskarajhoz különösen jól megy a citromos-rozmaringos pác. Legjobb, ha egy egész éjszakát benne tartod, és csak másnap sütöd ki.
A rakott csirkemell mindig jó választás. A gombás, mozzarellás változat is nagy kedvenc lesz.
Ha a csirkecombokat együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival, hamarabb elkészülsz, és az elkészült étel is sokkal finomabb lesz.
A baconbe tekert sajtos húsgolyó maga a megtestesült egyszerűség: csak gyúrd össze a hozzávalókat, és mehetnek is a sütőbe.
Egyszerűen fantasztikus, ahogy a csirkecomb átveszi a fűszerek és a gyümölcsök ízét, illatát.