Hagyományos brassói aprópecsenye szaftosan: nem maradhat ki belőle a füstölt szalonna
A szaftos brassói aprópecsenye úgy a legfinomabb, ha füstölt szalonnás alapon készül.
Összesen 2137 találat.
A szaftos brassói aprópecsenye úgy a legfinomabb, ha füstölt szalonnás alapon készül.
Az egyszerű sertéspörköltet is feldobhatod, ha gombával főzöd össze, és kakukkfűvel ízesíted.
Mennyei lesz a csirkemell, ha a tetejére paradicsomot sütsz, és mozzarellát is olvasztasz rá.
Készítsd a húsgombócokat is változatosan! Újhagymával ízesítve, tejszínes szósszal leöntve fenséges fogás.
A hortobágyi palacsintát hagyományosan maradék pörköltből szokták készíteni, de friss darált húsból talán még finomabb is.
A mézes-fokhagymás mázzal sült csirke kívül ragacsos, belül pedig hihetetlenül omlós. Úgy a legjobb, ha a kezedbe véve falatozod őket.
A pulled pork, vagyis a húzott sertés itthon is egyre népszerűbb sült krumplival vagy zsemlébe töltve. Ha van időd, otthon is elkészítheted, meglátod, megéri.
Igazán finom és szaftos lesz a csirkemell, ha sajttal és spenóttal töltöd meg, és baconbe tekerve sütöd ki.
A paradicsomos húsgombóccal megrakott szendvicset akár a munkahelyedre is magaddal viheted ebédnek.
Ha szereted a csípőset, ezeket a zöldfűszeres, chilis csirkecombokat neked találták ki. Sütés előtt tartsd őket pikáns páclében!
Ha készítettél már csirkét sörben vagy borban párolva, miért ne próbálnád meg pezsgőben is? Az alkohol egészen különleges zamatot ad a húsnak.
Hamisítatlan szaftos, magyaros fogás a hagymával és gombával sült tepsis karaj, amivel ráadásul munka is alig van.
Ha a csirkecombot alufóliában sütöd ki, az összes szaftját megőrzi. Készítheted magában, vagy baconnel, gombával, krumplival együtt is.
A sokféle zöldséggel együtt főtt szaftos csirkemell egészséges és laktató fogás.
Vajban sütve, friss, zöldfűszeres szósszal tálalva nagyon finom a csirkemell.
A pácolt, fűszeres csirkecombhoz nagyon jól megy a vele sült hagymás krumpli.
Nagyon finom az omlós sertéskaraj, ha hagymás, sörös szaftban sütöd puhára.
A fűszeres, mézzel és vajjal sütött koreai csirke ellenállhatatlanul ropogós.
A fokhagymás sült oldalas nagyon finom bármilyen körettel, főzelék feltétjeként pedig a legjobb választás.
Mandzsúriai csirkének is nevezik ezeket a zöldséges, ragacsos kínai csirkefalatokat, amelyeket egyszer készítesz el, és azonnal a rabja leszel.
A csirkemellet ne csak krumplival tálald, a tejszínes tészta is kiváló, laktató köret lehet.
A csirkemellet rengeteg módon elkészítheted, ám érdemes mindig egy kicsit különlegessé tenni. Ezzel a túrós töltelékkel biztosan sikerülni fog.
A fűszeres sertéstarja szaftos, omlós, ami mellé még a különféle zöldségek is beleférnek a tepsibe.
A húsvéti báránycombhoz remekül megy a rozmaring és a száraz fehérbor.
Nagyon finom omlós lesz a csirkemell, ha elkészítés előtt fokhagymás görög joghurtban pácolod.
Nagyon finom a rántott csirke, ha a bundájába reszelt sajtot is teszel.
A mennyei burgundi marharagu vörösboros, gombás szószban sül vajpuhára.
A serpenyős, sörös csirkecomb bőre ropogós, a húsa belül pedig fantasztikusan omlós.
A vajas szószban sült, ropogós csirkecomboknak senki sem tud ellenállni.
A fasírtgolyók majoránnával fűszerezve is ellenállhatatlanok.