Mennyei sütőtökös rizottó zsályával bolondítva: így lesz igazán krémes
A krémes rizottó sütőtökkel készítve is ellenállhatatlan. Fűszerezd bátran ízlés szerint!
Összesen 109 találat.
A krémes rizottó sütőtökkel készítve is ellenállhatatlan. Fűszerezd bátran ízlés szerint!
Ne ijesszen meg a teriyaki szószban sült csirkecomb különleges neve: egyszerűen elkészíthető, mégis nagyon finom fogásról van szó.
A tejszínes, boros mártásban készített sertéscomb könnyen elkészíthető és nagyon finom.
A sajtkrémleves úgy a legfinomabb, ha többféle sajtból készíted.
Nincs szilveszter sült malac nélkül! Vele együtt pirult tepsis krumplival az igazi.
A rozmaringgal ízesített, olívabogyóval együtt sütött csirkecomb könnyen összeállítható.
Isteni finom lesz a rozmaringos sertéskaraj, ha zöldségek és körte is sül a szaftjában.
Készíts egészen újfajta lakomát: süsd ki a puha, rozmaringos szűzpecsenyét ropogós leveles tésztában!
A csirkecombhoz a különféle gyümölcsök is jó mennek: hagymával és almával együtt sütve ellenállhatatlan.
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
Ha idén is libacombot eszel Márton-napon, biztos lehetsz benne, hogy jövőre sem fogsz éhezni. Krumpligombóccal és párolt lila káposztával fenséges.
A gombás paradicsomos fusillire tényleg alig kell várnod: mire a tészta kifő, a mártás is elkészül.
Süss ropogós csirkecombokat almával és hagymával egy tepsiben!
Még finomabbak a fehérborban sült csirkecombok, ha bacont és gombát is dobsz melléjük a tepsibe.
Még finomabb a ropogós sült csirkecomb, ha almával és hagymával együtt teszed a tepsibe.
Baconbe tekerve a csirkemell sem szárad ki sütés közben, a rozmaringos pác pedig ellenállhatatlan zamatot kölcsönöz neki.
A gomba és a rozmaringos pác a sertéskarajhoz is nagyon jól megy.
A tepsis, fehérboros csirkecomb íze olyan, mintha sokat foglalkoztál volna vele, pedig csupán pár perc összeállítani.
Az arany színű ital nemcsak meseszépen mutat az asztalon: a karácsonyi menüsorhoz is kiválóan illik.
November 11-én otthon is libaétel kerül az asztalokra, mellé pedig természetesen borok.
Egy minőségi bor a radiátornak dőlve is jól csúszik. Mutatjuk, melyik borból igazi az élvezet.
Nem kell hozzá kenyérsütőgép, és kezdő szakácsként is bátran nekiállhatsz.
Nyár van, és ki jobban, ki kevésbé élvezi a hőséget, viszont a szabadtéri programoknak mindenki örül.
Gyorsan szeretnél valami igazán ízleteset enni? Ebédre vagy vacsorára is tökéletes a fehérboros, gombás csirkemell.
Hideg, hosszú estéken a sajtfondü készítése remek elfoglaltság, és még az ízlelőbimbóidat is kényezteted vele.
Ősszel és télen a sült húsok remek kísérője a párolt káposzta. Próbáld ki egy kicsit másként, mint szoktad!
Ez a pompás süti csak messziről tűnik klasszikus almás pitének, annál sokkal pikánsabb. Szaftos csemege, gazdag töltelékkel.
Mennyire hizlal a kedvenc alkoholos italod?
Kóstoltad már a Mentőövet vagy a Katamaránt? Itt az ideje!
Nem mindegy mivel és hogyan várod a vendégeidet.