30 perces csirkés-gombás tészta: a lágy szószba fehérbor is kerül
Egy sietős estén nem is esik semmi jobban, mint egy nagy tányér csirkés-gombás tészta.
Összesen 112 találat.
Egy sietős estén nem is esik semmi jobban, mint egy nagy tányér csirkés-gombás tészta.
Az almával és naranccsal sült csirkecomb illatos és ellenállhatatlan.
A bundázott csirkemell úgy is nagyon finom, ha fehérboros masszába mártod, és ezután sütöd ki olajban.
A fehérboros szaftban, répával együtt sütött csirkecomb hamar készen van, és nagyon omlós.
A körtével sült gyömbéres csirkecomb illatos, omlós, és kalória is kevés van benne.
A savanyú vetrece sertés- vagy marhahúsból készül, és hagyományosan jó tejfölösen kínálják.
A kakukkfüves házi májkrém sült májból készül, és egyszerűen ellenállhatatlan.
A gombás-tejszínes tésztával alig van munka, így ideális egy gyors vacsora gyanánt is.
A fehérborban pácolt, almával sült kolbász szaftos, ínycsiklandó, és elkészíteni is igazán könnyű.
Ha te is azok közül való vagy, akik szeretik a gyümölcs és a hús párosítását, mindenképp készítsd el ezt a puha, szaftos csirkemellet sárgabarackmártással.
A sárgabarackos, mascarponés pohárkrém igazán hűsítő kanalaznivaló a nagy melegben.
Igazi nyárias fogás a darált hússal töltött paradicsom, ami lédús zöldségből a legfinomabb.
Marhahúsból is isteni finom ételek készülhetnek. A zöldséges marhatokány puha, omlós, igazi nyárias fogás.
Az omlós sült csirkecomb póréhagymával és ropogós baconnel együtt sütve fantasztikusan finom ebéd vagy vacsora lehet.
Pulykamellet is készíthetsz Wellington módra, leveles tésztába burkolva, párolt gombával ízesítve.
A grillezett csirkemellnek nagyon jót tesz a citromos pác, ami jól átjárja, így a hús belül sem lesz száraz.
A görög húsgombócok hengeres alakúak, és pikáns paradicsomszósszal leöntve készülnek.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Ha szereted a csípőset, ezeket a zöldfűszeres, chilis csirkecombokat neked találták ki. Sütés előtt tartsd őket pikáns páclében!
A sokféle zöldséggel együtt főtt szaftos csirkemell egészséges és laktató fogás.
Vajban sütve, friss, zöldfűszeres szósszal tálalva nagyon finom a csirkemell.
A húsvéti báránycombhoz remekül megy a rozmaring és a száraz fehérbor.
Bárki képes igazán finom húsvéti sonkát készíteni, csak néhány titkot kell ismerni hozzá.
A vajas szószban sült, ropogós csirkecomboknak senki sem tud ellenállni.
Az illatos fűszerekkel megbolondított, pirosra sült csirkecomb ellenállhatatlan ebéd vagy vacsora.
Fehérborral és házi fűszervajjal ellenállhatatlan csirkecombokat süthetsz.
A sok-sok zöldséggel együtt sült, színpompás csirkemell nemcsak finom és egészséges, hanem szemet gyönyörködtető is.
A tejszínes, parmezános szószban sült csirkemell még finomabb, ha brokkolirózsákkal ízesíted.
Ez a tejszínes gombaraguban sült csirkecomb francia módra, sok vajjal készül.
Ez a fehérboros mártásban készült tészta a hozzá tálalt ropogós baconkockáktól lesz ellenállhatatlan.