Gombás, baconös csirkecombok fehérboros, tejszínes szószban: fejedelmi ebéd kevés munkával
Még finomabbak a fehérborban sült csirkecombok, ha bacont és gombát is dobsz melléjük a tepsibe.
Összesen 2137 találat.
Még finomabbak a fehérborban sült csirkecombok, ha bacont és gombát is dobsz melléjük a tepsibe.
Még finomabb a ropogós sült csirkecomb, ha almával és hagymával együtt teszed a tepsibe.
Úgy az igazi a pikáns sült tarja, ha tetejére házi fűszervajat adagolsz, amely így megolvad, és fenséges ízkavalkádot eredményez.
A kacsamellet nem kell pácolni vagy túlságosan befűszerezni, elég mellé tenni a sütőbe néhány szál rozmaringot és kevés fokhagymát.
Ha szereted a csirkemellet, és szívesen eszel bruschettát is, ötvözd a két kedvencedet! Így isteni mediterrán fogást kínálhatsz ebédre.
A szárazabb csirkemellet azzal is feldobhatod, ha megtöltöd sonkával és sajttal.
A tepsis mézes-mustáros csirkecomb könnyű, egyszerű fogás, ami fügével sütve fejedelmi ebéd lehet, sőt ünnepi alkalmakra is tökéletes.
Ha épp diétázol, vagy csak vigyázol a vonalaidra, készítsd kalóriaszegényen a fasírtot. A kenyér helyett zabpehely kerül bele, és nem kell hozzá bő olaj.
A csirkefalatokat a rántott hús alternatívájaként is asztalra teheted. A bundához a sört mindig hidegen használd.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.
A ragacsos, pikáns csirkecombokat mindenki imádni fogja, aki szereti az igazán csípős ízeket.
Ha szereted a különféle zöldséges, töltött húsokat, ez a görög Hasselback-csirkemell remek választás.
Ha szereted a rántott húst, de újítanál egy kicsit, bújtasd a csirkemellet fűszeres, kefires bundába!
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Ismerkedj meg te is a zsályával - használd például finom, omlós csirkemell fűszerezésére.
A zöldségekkel sült csirkenyárs, más néven a saslik sütőben és szabad tűzön készítve is finom, nyárias hangulatú vacsora.
Ne mindig ugyanúgy készítsd a sült csirkét! Most bőségesen van paprika, dobd fel vele a húst!
A legfinomabb csirkepaprikás háztáji állat húsából készül.
Ne bonyolítsd túl a főzést! A pác adja meg a serpenyős tarja csodás ízét. Lehetőleg magos mustárral készítsd, és pihentesd egy éjszakán át!
A paradicsomos szószban sült fűszeres csirkemellhez különösen jól megy az olívabogyó.
A sütőben sült mustáros csirkemell után mindenki megnyalja a tíz ujját.
Ha így sütöd a fokhagymás-kakukkfüves tarját, a hús nem szárad ki, puha és szaftos marad, ráadásul gyorsan elkészül.
Varázsolj a konyhádba mediterrán hangulatot! Napsütötte vidékek kedvence ez az olívabogyóval és paradicsommal sült, fűszeres csirkecomb.
Baconbe tekerve a csirkemell sem szárad ki sütés közben, a rozmaringos pác pedig ellenállhatatlan zamatot kölcsönöz neki.
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.
A csirkemellből és néhány egyszerű hozzávalóból fejedelmi ebédet dobhatsz össze, és nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened.
A mustáros, kakukkfüves csirkeszárny egyszerű, könnyen elkészíthető, és pácolva, grillezve ínyenc főfogás.
Unod már, hogy mindig ugyanazok a csirkeételek kerülnek a tányérodra? Készítsd el az olaszok kedvenc padlizsános, paradicsomos változatát!
A joghurtos mártogatóssal tálalt görög húsgombócok tökéletes kísérői a langyos nyári estéknek.
A gomba és a rozmaringos pác a sertéskarajhoz is nagyon jól megy.