Fűszeres csirkecomb corn flakes bundában: nem lesz olajszag, ha sütőben sütöd
Ha igazán ropogós csirkecombra vágysz, a corn flakes a tökéletes megoldás. Ráadásul nem tocsog a hús az olajban.
Összesen 2137 találat.
Ha igazán ropogós csirkecombra vágysz, a corn flakes a tökéletes megoldás. Ráadásul nem tocsog a hús az olajban.
A fűszeres, szaftos báránycomb tökéletes húsvéti ebéd. Akkor a legfinomabb, amikor a belseje még kicsit rózsaszín.
Sonka nélkül a legtöbb családban nincs húsvét! Nem mindegy azonban, hogy mivel fűszerezed, és meddig főzöd.
Ilyen a fasírtgolyó húsvéti változata! A fűszeres húsba tojás is kerül, így még finomabb és laktatóbb, tökéletesen beleillik az ünnepi menübe.
Ne legyen unalmas a csirkecomb, tedd izgalmassá fűszerekkel, és locsolgasd sütés közben fehérborral!
A göngyölt csirkemell-variációknak se szeri, se száma. Ez az egyik legegyszerűbb, ám mégis ínycsiklandó változat.
Az egyszerű, fűszeres páctól ízletesebb és puhább lesz a máj, amit tepsiben is megsüthetsz.
Így készíts gyorsan laktató ebédet! Pácold be este, majd süsd meg másnap a fűszeres rostélyost, és a tetejére halmozz hagymát!
A sajtos-rakott csirkemell könnyű, mégis laktató fogás, amit a zöldfűszerek még jobban feldobnak.
Az ízletes halpogácsát kínálhatod salátával, vagy teheted zsemlébe is. Ráadásul sütőben sütve nem tocsog az olajban.
A tejszínes sült csirkében ezúttal a póréhagyma is főszerepet kap, így még ízletesebb lesz.
A krumpli újrangondolva, csirkével, karfiollal kevésbé terheli meg a gyomrot, sok sajttal pedig igazán vonzó.
Finomabb lesz a csülök, ha végig a sütőben puhul, és közben sörrel locsolgatod.
A zöldfűszeres csirke egyszerű egytálétel, amit akkor is elkészíthetsz, amikor tényleg nincs sok időd. Süsd vele a köretet, még izgalmasabb lesz a retek.
Süsd a krumplit a hagymás, pácolt csirkeszárny mellett, és akkor külön köret sem kell, az íze pedig még finomabb lesz!
A sajtos-kukoricabundás csirkemellet tepsiben is megsütheted, akkor nem szívja magát tele olajjal.
Nagyon egyszerű, de annál finomabb ebéd! A puha, szaftos csirkemellet a pác teszi átlagon felülivé.
A vagdalt megunhatatlan főétel, ami hétvégén, ünnepeken, hétköznapokon is gyakran kerül az asztalra. A baconös változat szaftos és nagyon ízletes.
A méz és a mustár klasszikus pác, együtt nagyon pikánssá teszik az egyszerű csirkemellet.
Ha szereted a szaftosabb fogásokat, akkor a sütőben sült, fűszeres tarja kiváló választás.
A sajtkrémmel töltött, rántott csirkemellet olajban és sütőben is elkészítheted, a végeredménnyel mindenképp elégedett leszel.
A karakteres gorgonzola adja meg ennek a spenóttal töltött csirkemellnek a különleges ízét.
Ez nem egyszerű sült csirkemell, a fűszerezéstől fantasztikussá válik! A rozmaring, a citrom és a fokhagyma kellemes összhangba kerülnek egymással a sütőben.
A mézes-mustáros pác jól illik a chilis sertéshúshoz, és serpenyőben 30 perc alatt meg is sül, ráadásul nem szárad ki.
A fűszeres, szaftos rakott csirkemell a tejszínnek köszönhetően biztosan nem lesz száraz, és a köretkészítést is megúszod.
A vasárnapi ebédek egyik nagy kedvence a natúr szelet, ami karajból sem lesz rágós, és szaftos marad. Ráadásul a gombás, paradicsomos szósz fenségessé emeli.
Ha a marhaszeletet a zöldségekkel együtt sütöd, egyszerre készül el a hús a körettel. A fűszerezés pedig már félsiker.
Nagyevők kedvence a sült csülök, ami szinte lecsúszik a csontról, míg a bőre jó ropogós. A sörös, mustáros pácban nem fogsz csalódni.
A csirkeszárnyat könnyen fejedelmi fogássá teheted. Ha zöldségekkel együtt sütöd meg, akkor azok aromáját is magába szívja a csontos hús.
A tepsiben, zamatos szaftban sült marha gazdag ízvilágú fogás, ami hihetetlen puha lesz.