Tepsiben sült, fokhagymás, zöldséges csirkecomb: egyszerűen fenséges
Csak rakd a csirkecombokat és a zöldségeket a tepsibe, a többit pedig bízd a sütőre!

- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
A csirkecomb jöhet minden formában! Sokkal finomabb a végeredmény, ha a köret és a hús együtt sül omlóssá és ropogóssá. Így ráadásul a mosogatást is könnyen megúszod. Fagyasztott vörös áfonyához pedig már mindig könnyű hozzájutni.
Fokhagymás, zöldségekkel sült csirkecomb
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 40 dkg krumpli
- 20 dkg vörös áfonya
- 2 db sárgarépa
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 ág rozmaring
- 1 db citrom
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkecombokat mosd meg, és törölgesd szárazra, majd akár ketté is vághatod. Rendezd a húst egy zsiradékkal kikent tűzálló edénybe, önts alá kevés vizet, majd szórd meg sóval, borssal. A krumpli héját dörzsöld meg, a sárgarépát hámozd meg, vágd fel tetszés szerint, majd rakd a combok köré. Tedd hozzá a fokhagymát, a rozmaringot, a felkarikázott citromot és a vörös áfonyát. Fedd le fóliával, és told előmelegített sütőbe. Süsd 180 fokon körülbelül 45 percig, majd amikor már puha, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg.
Ha szívesen kóstolsz különleges fűszerezésű húsokat, a mustáros, citromos csirkecombokat is ki kell próbálnod!

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
Még több recept