Kínai édes, savanyú csirkecomb: a szószhoz sem kell igazán különleges hozzávaló
Az édes, savanyú szósz a csirkecombhoz is remek választás, és nem kell a boltban megvenned, hisz egyszerűen összedobhatod.
Összesen 2137 találat.
Az édes, savanyú szósz a csirkecombhoz is remek választás, és nem kell a boltban megvenned, hisz egyszerűen összedobhatod.
A mustáros sült oldalassal tényleg jóllakik a család. Ha szereted a kicsit zsírosabb húst, ennél jobbat nem is készíthetnél.
Hihetetlenül finom, ahogy a fűszervaj lágyan ráolvad a húsra, ami így sokkal ízletesebb és szaftosabb lesz.
A könnyen összeállítható, változatosan elkészíthető húsgombócokat legközelebb spenóttal turbózva készítsd el!
A híres Alfredo-csirkéből soha nem tudsz eleget készíteni. Ha a húst fokhagymás vajban sütöd meg, fenséges lesz.
A fokhagymás csirkemájat hihetetlenül egyszerű elkészíteni, és érdemes egy kicsit máshogy tálalni, mint ahogy szoktad.
Grillpartik nagy kedvence a házi húspogácsás hamburger. Sok zöldséggel, csirkehússal kevésbé hizlal.
A grillen sült csirkeszárny egy jól megválasztott páctól lesz olyan finom, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod utána.
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A csirke citrommal, rozmaringgal és fokhagymával sütve tökéletes hétvégi ebéd.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.
A grillezett, fűszeres kolbászka, a csevap otthon is könnyen elkészíthető, jó kiadós és ízletes. Mindenki odalesz érte, aki megkóstolja.
Nem lesz unalmas a fasírt, ha egyben sütöd, paprikával és sajttal gazdagítod. Ez a változat hidegen-melegen is kiváló.
Néha kell egy kis változatosság! A klasszikus panír helyett legközelebb fűszeres, joghurtos bundában süsd meg a csirkemellet!
Az édes és a csípős ízek csodás kombinációja teszi felejthetetlenné a ropogós külsejű csirkeszárnyakat, amik mellé zöldségeket is érdemes pakolni.
Otthon is egyszerűen elkészítheted a kínai éttermek kedvelt fogását, az illatos, omlós csirkemellet.
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
Tálald ezen a hétvégén a sült csirkemellet extrákkal! A zöldbabtól, a csirkemelltől és a sajttól is sokkal finomabb lesz!
A színes, ízes csirkenyárs még jobb lesz, ha a húst üde, citromos, fokhagymás pácban pihenteted néhány órát.
Ez az egyszerre ropogós és omlós sült oldalas a páctól és a háromféle hagymától lesz fenséges.
Ha szereted a mediterrán ízeket, a paradicsomos, pestós csirkemell a kedvenceid közé fog tartozni.
Ha szereted a gyümölccsel és fűszerekkel bolondított húsokat, a hawaii csirkemellet is tervezd be legközelebb a menübe!
A rántott hús szerelmesei számára kiváló alternatíva lehet ez a sajtos bundás változat.
A brokkolis, fűszeres marhaszeleteket akkor is könnyen elkészítheted, ha nem vagy túl járatos a kínai konyhában. A végeredménnyel biztos elégedett leszel.
A sült csirkecombnak jót tesz, ha a sütőben borral locsolgatod, ráadásul a répás köret is vele együtt sül.
Ideje újítani! Ha a fűszeres darált húst csirkébe és baconbe göngyölöd, fejedelmi lesz a főfogás.
A pörkölttel bárki megbirkózhat, ám van néhány titok, amitől igazán jó lesz. Ilyen a sűrű, tunkolásra csábító szaft és a sok hagyma.
A mézes-csípős csirkeszárny szezámmagosan olyan jó, mint a sarki kínai étteremben.
A sajtos pármai sonkával turbózott csirke hamar készen van, és igazán különleges fogás.
A sertésszelet Holstein módra igazi retró fogás, ami még mindig szerepel a vendéglők étlapján, és otthon is könnyen elkészítheted.