Mustáros rántott csirkemell ropogós bundában: fűszeres panírban sütve isteni
Ne legyen mindig egyforma a rántott hús! Mustárral még finomabbá és különlegesebbé teheted.

- Az 57 éves Caroline az egyik leghíresebb ősz hajú modell, de a lánya szépségén is csak ámulni lehet: Mimi le sem tagadhatná édesanyját »
- Nőies, dús hatású frizurák, amiket nem ollóval készített a fodrász: divatos fazonok borotvával vágva »
- Napi 10 perc teljes testre ható edzés, amihez csak egy szék kell: ülve is megdolgoztathatod az izmaidat »

- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek
Ha el sem tudod képzelni a hétvégi családi ebédet rántott húst nélkül, de szívesen kísérletezel, ezzel a rántott csirkemellel biztosan nem fogsz mellé. A mustár különleges ízt ad a húsnak a ropogós bunda alatt. A zsemlemorzsát is érdemes feldobni, keverhetsz hozzá a bors mellett zöldfűszert vagy akár parmezánt.
Mustáros rántott csirkemell
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemell
- 8 evőkanál zsemlemorzsa
- 6 evőkanál liszt
- 2 evőkanál mustár
- 2 db tojás
- só
- bors
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkemellet mosd meg, törölgesd le róla papírtörlővel a nedvességet, és szeleteld fel. Ha szükséges, kicsit klopfold is ki. Ízlés szerint szórd meg sóval, és kend rá a mustárt.
Készíts elő mindent a panírozáshoz. Forgasd meg a hússzeleteket előbb a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a borssal elkevert zsemlemorzsában. Az olajat melegítsd fel egy lábosban vagy mélyebb serpenyőben, rakd bele a csirkemellet, és süsd mindkét oldalát aranybarnára. Szedd papírtörlőre, és csepegtesd le.
Az olasz rántott húst próbáltad már? A parmezános rántott csirkét még paradicsomszósszal is turbózhatod.
Még több recept