A 8 legfinomabb étel csirkemellből: szaftos, sült és rántott fogások
A csirkemellből egyszerűen és gyorsan változatos, fenséges fogásokat készíthetsz. Főételként sütve, rántva, ragunak is remek választás.

hasselback-csirkemell-kepes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy a sovány csirkemell az egyik legnépszerűbb alapanyag: a végtelenségig variálható, ízletes fogásokat dobhatsz össze belőle, és nem tartozik a legdrágább húsok közé. Nagy előnye még, hogy remek fehérjeforrás, a zsírtartalma viszont minimális. Nem véletlen, hogy sportolók, diétázók körében is népszerű.  

A csirkemellet a legváltozatosabban elkészítheted. Teheted levesbe, de talán sütve a legfinomabb. Elég mellé néhány zöldséget pakolni, fűszerekkel megbolondítani és a sütőbe rakni vagy grillezni. Lehet rakottas vagy pörkölt alapja is, a tésztákat és a salátákat pedig laktatóbbá, tartalmasabbá teszi.

A legfinomabb ételek csirkemellből 

A csirkemell önmagában száraz, így érdemes pácolni, hogy omlósabb és szaftosabb legyen. Semleges íze miatt könnyű ízesíteni, a zöldfűszerek, a különféle hagymák remekül illenek hozzá. Válogass kedvedre a legjobb receptek közül!  

Ezt is szeretjük