A legfinomabb darált húsos fogások: raguk, fasírtok, egytálételek

A darált húsból egyszerű ételeket és fejedelmi fogásokat is készíthetsz. Ezekből a finomságokból biztosan tudsz majd válogatni.

vagdalt
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó, ha mindig van a hűtődben egy adag darált hús, hisz a legváltozatosabban elkészíthető alapanyagok egyike. Ínyenc egytálételeket, rakott és töltött fogásokat készíthetsz belőle. A legjobb, ha nem csomagolva veszed, hanem a hentessel frissen daráltatod le, így látod, hogy mi kerül bele. 

A darált hús tökéletes zöldségekkel, tésztával, rizzsel, töltve, rétegezve, sajttal turbósítva, és ínyenc fasírtok alapja is lehet. Amennyiben kiadósabb, laktatóbb ételeket tennél az asztalra, a chilis bab, a töltött káposzta vagy a töltött paprika is számításba jöhet.

A legfinomabb darált húsos fogások

A darált húsok zsír- és ezáltal kalóriatartalma eltérő lehet. Ha diétásabban étkeznél, akkor pulyka- vagy csirkemellből készítsd az ételeket, amennyiben a szaftosabb fogásokat részesíted előnyben, használj sertést vagy marhát! A darált hús könnyen ízesíthető, a klasszikus fűszerek jól mennek hozzá. Összeválogattuk a nagy kedvenceket, próbálj ki minél több receptet!

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük