
A legfinomabb darált húsos fogások: raguk, fasírtok, egytálételek
A darált húsból egyszerű ételeket és fejedelmi fogásokat is készíthetsz. Ezekből a finomságokból biztosan tudsz majd válogatni.


Jó, ha mindig van a hűtődben egy adag darált hús, hisz a legváltozatosabban elkészíthető alapanyagok egyike. Ínyenc egytálételeket, rakott és töltött fogásokat készíthetsz belőle. A legjobb, ha nem csomagolva veszed, hanem a hentessel frissen daráltatod le, így látod, hogy mi kerül bele.
A darált hús tökéletes zöldségekkel, tésztával, rizzsel, töltve, rétegezve, sajttal turbósítva, és ínyenc fasírtok alapja is lehet. Amennyiben kiadósabb, laktatóbb ételeket tennél az asztalra, a chilis bab, a töltött káposzta vagy a töltött paprika is számításba jöhet.
A legfinomabb darált húsos fogások
A darált húsok zsír- és ezáltal kalóriatartalma eltérő lehet. Ha diétásabban étkeznél, akkor pulyka- vagy csirkemellből készítsd az ételeket, amennyiben a szaftosabb fogásokat részesíted előnyben, használj sertést vagy marhát! A darált hús könnyen ízesíthető, a klasszikus fűszerek jól mennek hozzá. Összeválogattuk a nagy kedvenceket, próbálj ki minél több receptet!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- csirkecomb
8 fenséges fogás csirkecombból: sült, szaftos és bundás kedvencek

- édesburgonya
- édesburgonya-krémleves
8 isteni édesburgonyás recept: sütve, töltve, szaftosan

- zöldséges
- töltött padlizsán