Isteni mézes, mustáros csirkecomb, amivel kevés a macera: így nem szárad ki a hús
A mézes-mustáros csirkecombbal alig van munka, az édes és csípős ízek kavalkádja pedig alig egy óra alatt összeérik a sütőben.
Összesen 2137 találat.
A mézes-mustáros csirkecombbal alig van munka, az édes és csípős ízek kavalkádja pedig alig egy óra alatt összeérik a sütőben.
A rántott hús önmagában nehéz étel, ezért érdemes mellé könnyebb köretet kínálni.
Melegen és hidegen egyaránt finom a tojással töltött fasírt. Egészben sütve nagyon kiadós és mutatós.
A báránysült igazi húsvéti csemege, egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, de nem árt odafigyelni néhány dologra.
Ha szereted a sajtos, krémes egytálételeket, feltétlenül próbáld ki ezt a tejfölös, gombás, sok sajttal készült rakott csirkét.
Úgy a legfinomabb a marharagu, ha hosszú órákon át hagyod puhulni. Zöldbabbal dúsítva még izgalmasabb.
A sertéshús legfinomabb része a szűzpecsenye, ami töltve, fűszerezve fenséges ebéd lehet. Még a köret is elfér mellette.
A jellegzetesen ánizsos ízű édeskömény egészen különleges zamatot ad a sült csirkének. Mint a legtöbb húsételnek, ennek is jót tesz, ha sütés előtt fehérborral locsolgatod.
Süsd az egészben sült csirkét együtt a körettel! A krumpli mellé érdemes répát is tenni. Még izgalmasabb lesz, ha sörrel locsolod közben.
Nemcsak finomabb a sült csirkecomb, ha hagymával és krumplival készíted egy tepsiben, de mosogatni is kevesebbet kell majd utána.
A parmezános bundában sült csirkemell nem szívja magát tele olajjal, így kevésbé nehezíti el a gyomrot.
A csirkemellből egyszerűen és gyorsan változatos, fenséges fogásokat készíthetsz. Főételként sütve, rántva, ragunak is remek választás.
Mindegy, hogy grillen vagy tepsiben sütöd meg a csirkemellet, a fantasztikus fűszerkombináció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne száradjon ki.
A csirkecomb egyik legnagyszerűbb felhasználási módja, ha currys szószban sütöd puhára.
A csirkepaprikás megunhatatlan békebeli főfogás, ami sok hagymával és sűrű szafttal verhetetlen.
A spenót és a feta remekül harmonizálnak, így a csirkemellbe is kitűnőek együtt.
A pirított sertésmáj igazi békebeli ebéd, ám ha nem figyelsz oda, könnyen kemény lesz.
Az édes és a sós ízek csodás kombinációt alkotnak az aszalt szilvával töltött sertéskarajban.
Úgy az igazi a mézes-mustáros sertésszelet, ha az ízeket a hűtőben hagyod összeérni.
Az angol pásztorpite a nevével ellentétben nem sütemény, hanem egy zöldséges, darált húsos ragu, ami krumplipüré alatt sül puhára.
A gyors előkészítés után már nem lesz semmi dolgod az egészben sült karajjal. Tegyél mellé hagymát és almát, a siker garantált!
A szűzpecsenye egészben sütve is fenséges, hát még a sok fűszernek köszönhetően! Ráadásul zöldségeket is tehetsz mellé.
Még finomabb a rántott karaj, ha sajttal és baconnel töltöd. Sütőben sütve a gyomrot is kevésbé terheli meg.
A húsételek sokkal változatosabbak és egészségesebbek, ha nem csak csirkéből és sertésből készülnek.
A szupergyorsan összedobható citromos, fokhagymás sült csirke jól jön, ha nem akarod az egész délelőttöt a konyhában tölteni.
A zöldfűszeres, sajtos csirkemell valódi turbó ebéd vagy vacsora: csak befűszerezed, egy kicsit hagyod pihenni, és már mehet is a sütőbe.
A méz és a mustár tökéletesen illik egymáshoz. A csirkecombot is érdemes a sós-édes pácban sütni.
A sült oldalas sok fokhagymával az igazi. Főzelék tetejére a legjobb választás, de bármilyen köret mellé is megállja a helyét.
A csípős chilis karaj fejedelmi vasárnapi ebéd. Igazán omlósra tepsiben is sütheted, és így legalább nem úszik az olajban.
Az egészben sült sertéstarja fejedelmi ebéd kevés munkával. A hagymás pác még csábítóbbá teszi.