Fűszeres csirkecomb almával és szőlővel egybesütve: csodásan összeérnek az ízek a sütőben

Egyszerűen fantasztikus, ahogy a csirkecomb átveszi a fűszerek és a gyümölcsök ízét, illatát.

almaval-szolovel-sult-comb
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az időszak kedvence, az alma és a szőlő a különféle húsok, így a csirkecomb mellé is illik. Összesütve csodás őszi ebédet kapsz, és finom szaftos lesz a végeredmény. Érdemes a húst a szaftjával többször locsolgatni. 

Csirkecomb almával, szőlővel

Hozzávalók

  • 6 db csirkecomb
  • 3 db alma
  • 1 fürt szőlő
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd meg, és szórd meg sóval. Keverd össze az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, a borsot és a kakukkfüvet, majd kend be vele a combokat. 

Rakd a tepsibe a szőlőt, a felszeletelt almát, a csirkét, és önts alájuk vizet. Fedd le fóliával, és told forró sütőbe. Süsd 180 fokon körülbelül 45 percig. A vége felé vedd le a fóliát, hogy a hús megpiruljon. 
A sült csirke szerelmeseinek az írós pácban érlelt fokhagymás sült csirkecombok is biztos, hogy ízleni fognak.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük