Fűszeres csirkecomb almával és szőlővel egybesütve: csodásan összeérnek az ízek a sütőben
Egyszerűen fantasztikus, ahogy a csirkecomb átveszi a fűszerek és a gyümölcsök ízét, illatát.

almaval-szolovel-sult-comb
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az időszak kedvence, az alma és a szőlő a különféle húsok, így a csirkecomb mellé is illik. Összesütve csodás őszi ebédet kapsz, és finom szaftos lesz a végeredmény. Érdemes a húst a szaftjával többször locsolgatni. 

Csirkecomb almával, szőlővel

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 3 db alma
  • 1 fürt szőlő
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd meg, és szórd meg sóval. Keverd össze az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, a borsot és a kakukkfüvet, majd kend be vele a combokat. 

Rakd a tepsibe a szőlőt, a felszeletelt almát, a csirkét, és önts alájuk vizet. Fedd le fóliával, és told forró sütőbe. Süsd 180 fokon körülbelül 45 percig. A vége felé vedd le a fóliát, hogy a hús megpiruljon. 
A sült csirke szerelmeseinek az írós pácban érlelt fokhagymás sült csirkecombok is biztos, hogy ízleni fognak.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük