Házi készítésű csirkenuggets ropogós bundában: ízfokozók nélkül készül
Az otthon készített csirkenuggets hasonló a gyorséttermihez, csak sokkal finomabb és egészségesebb annál.
Összesen 2137 találat.
Az otthon készített csirkenuggets hasonló a gyorséttermihez, csak sokkal finomabb és egészségesebb annál.
Ha szereted a székelykáposztát, ez a pörkölt is a kedvenceid közé fog tartozni.
Itt a grillpartik szezonja: a BBQ-csirkecombokat szabad tűzön vagy a konyhai sütőben is elkészítheted.
A zöldségekkel sült tepsis csirkecomb univerzális fogás, mindenki szívesen tünteti el a tányérról. Jól eltalált fűszerezéssel ünnepi étel is lehet.
A csirkemell sem lesz száraz, ha grillen vagy sütőben sütöd meg. A siker egyik titka az ínyenc pác.
A sütőben sült marhapörkölt zamatos, a szaftja sűrű, és érdemes répával is gazdagítani.
A Hasselback-csirkét csak be kell vagdosni, majd mehet bele mindenféle finomság, például sok zöldség.
Ha a hagyományos fasírtot vagy a vagdaltat unalmasnak találod, dobd fel egy kicsit! A paradicsom és a mozzarella fejedelmivé teszi.
Ez tényleg fantasztikus kombináció! A csirkemell mellé rakhatsz az idény kedvenceiből, így spárgából, spenótból is.
A ragacsos, mázas oldalas titka a pácolási időben és a sütésben rejlik: akkor a legfinomabb, ha egy éjszakát befűszerezve tartod a hűtőben.
A sok sajttal megszórt, görög rakott csirkemell a legjobb választás azoknak, akik könnyű, mégis tartalmas ebédre vágynak.
A szaftos, krémes csirkecombok szerelmeseinek szinte kötelező ezt a mustáros-fokhagymás mártásban sült finomságot is kipróbálniuk.
Bármilyen alkalomra jól jön a sok sajttal sült, sonkás-gombás rakott csirkemell, hiszen biztos, hogy mindenki szeretni fogja.
Ha a köretként szolgáló kelbimbót együtt sütöd a rozmaringos csirkemellel, nemcsak ízletes ételt kapsz, hanem még mosogatni is kevesebbet kell utána.
Bármilyen szabadtéri összejövetelen, családi ebéden nagy sikert arathatsz, ha a megszokott fasírtgolyókat sokmagvas bundába forgatva dobod fel.
A sütőben sült, fűszeres csirkemellet a parmezánnal és zöldfűszerekkel gazdagított panko morzsa teszi különlegessé.
Ha igazi tavaszi hangulatú ebédre vágysz, süsd meg a csirkemellet spárgával töltve!
A fűszeres sült tarja igazi hétvégi klasszikus. Ha a húst krumpliágyon sütöd meg, a köret is ízletesebb lesz.
A teriyaki csirke elkészítésének lényege, hogy a húsdarabokat cukros, szójaszószos pácba forgatjuk, és utána sütjük meg.
Ha kóstoltad már a híres, svéd bútoráruház utánozhatatlan húsgolyóját, biztos te magad is szívesen elkészítenéd otthon.
A mézes, csípős csirkeszárnyhoz a pácot könnyen elkészítheted otthon. Jó, ha egy kicsit pihenteted sütés előtt.
A csirkemellet megtöltheted zöldségekkel, és dobhatsz belőlük a tepsibe is a hús mellé, hogy így süljenek össze illatosra, ízesre.
A fűszervajtól még ropogósabb, fényesebb lesz az egészben sült csirke bőre. A hússal együtt pedig a köret is elkészül.
Ha igazán ízletes rakott karfiolt készítenél, akkor ez a csirkével gazdagított egytálétel nem fog csalódást okozni.
Ha van egy kis időd, a tarját sütés előtt érdemes órákon át pácolni. A fokhagyma és a rozmaring csodás ízt ad neki.
A tejszínnel meglocsolt csirkemell egyszerűen elkészíthető, mégis fejedelmi ebéd vagy vacsora lehet. Tedd izgalmasabbá karikákra vágott póréhagymával és baconnel!
Ne csak a csirkére gondolj, ha szárnyast készítenél! A pulyka is tökéletes választás, és akkor a legfinomabb, ha néhány órát pácolod sütés előtt.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
Az egyik legjobb dolog, ami a csirkecombbal történhet, ha fűszeres, paradicsomos szószban sütöd meg.
Az oldalas az egyik legfinomabb húsféle. Csípős, mézes pácban érlelve különösen ízletes.