Baconbe tekert, extra ropogós csirkecomb: finom szaftosra sül a sütőben

A változatosan elkészíthető csirkecombot mustáros pácban pihentetve, baconbe tekerve is próbáld ki!

baconbe-tekert-csirkecomb
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bacon ropogósra sül, a hús omlós, szaftos, a pác pedig még finomabbá teszi a combokat. Az elkészítése gyors, egyszerű. A húst érdemes pácolni, hogy még zamatosabb legyen. A hagyományos köretek mellett rizottóval is tálalhatod. 

Baconbe tekert csirkecomb

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb
  • 8 szelet bacon
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál mustár
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, törölgesd szárazra, és sózd be. Az olajat keverd össze a mustárral és a borssal, majd kend be vele a húst. Ha van időd, pácold a hűtőben egy-két órán át.
Pihentetés után a combokat tekerd be egy szelet baconbe, és rakd zsiradékkal kikent tepsibe. Locsolj a hús alá vizet, fedd le fóliával, és mehet az előmelegített sütőbe. Süsd 180 fokon 40 percig. Ha szükséges, a végén vedd le a fóliát, és pirítsd meg a bacont.  
Az egytepsis citromos csirkecomb különleges és fenséges, összedobni viszont egyszerű. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük