A 8 legjobb fogás csirkecombból: rántva, sütve, sok szafttal

A csirkecomb igazi aduász: rengeteg módon és változatban teheted az asztalra. Válogass a legjobb receptek közül!

Csirkecomb receptek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkecomb számos lehetőséget rejt, és szinte mindenki szereti: kínálhatod sütve, rántva, töltve, kiváló paprikásnak, pörköltnek, ragunak elkészítve is. Könnyen beszerezhető alapanyag, és gyorsan összedobhatod belőle az ebédet vagy a vacsorát. Mindegy, hogy az alsó vagy a felső részét, esetleg az egész combot használod fel, ízletes ételek kerülhetnek az asztalra.

A csirkecombot könnyű ízesíteni, jól illenek hozzá a különféle zöldfűszerek, a mustár, mindenféle hagyma, sőt a mézes pácok is. Érdemes a húst előre befűszerezni, és néhány órán át pihentetni, hogy jól átjárják az ízek és az illatok. 

A legjobb receptek csirkecombból

A csirkecomb mellett süss zöldségeket és gyümölcsöt is. Így akár a köret is elkészül a hússal együtt. Sörrel, borral megbolondítva még izgalmasabb lesz a fogás. Ha teheted, vásárolj hazai termelőktől származó, friss tanyasi csirkecombot. Kicsontozva jobban átsül, és nem marad véres a csont mellett. A legnépszerűbb recepteket összegyűjtöttük, próbálj ki minél többet te is! 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük