Támogatja az emésztést, tele van rostokkal, és jót tesz az érrendszerrel is: 8 isteni finom étel birsalmából
Tele van értékes rostokkal, vitaminokkal, és finomabbnál finomabb ételek készülhetnek belőle: a birsalmát érdemes beépíteni az étrendbe!
Összesen 51 találat.
Tele van értékes rostokkal, vitaminokkal, és finomabbnál finomabb ételek készülhetnek belőle: a birsalmát érdemes beépíteni az étrendbe!
Érdemes kipróbálni a hússal töltött birsalmát, ami garantáltan az egyik kedvenc fogásoddá válik majd!
A kissé fanyar, sült birsalma és a méz találkozásából csak valami igazán különleges fogás születhet.
A birsalmából többféleképpen is lehet teát készíteni, mindegyik változata nagyon egészséges, és hatásos megfázás ellen is.
Az egészséges, illatozó birsalmából isteni finomságok készíthetők.
A birsalmasajt készítése egy kis időt kíván, de érdemes belefogni, mert ha egy évben egyszer nekiállsz, utána hónapokig lesz finom édesség a kamrádban.
A savanykás, fűszeres birsalmakompót tökéletes kísérője lehet a húsoknak, de önmagában is jólesik kanalazni.
A krumplival és birsalmával sült csirkecomb hamisítatlan őszi fogás.
Ezekkel az októberi receptekkel nem lesz szomorkás az idei ősz.
A birsalma változatosan beilleszthető az étrendbe, különböző ízletes ételek készíthetőek belőle, amiket érdemes kipróbálni szezonja idején.
Az őszi gyümölcsleves az alma és a körte mellett a sokféle fűszertől annyira finom.
A savanykás, fanyar birsalma remekül harmonizál a fahéjjal és a szegfűszeggel. Pudingos tejszínhabbal sűrítve desszerttel ér fel.
A zamatos, illatos birsalmalikőrt a kedvenc őszi-téli fűszerek teszik még finomabbá.
A rendkívül ízletes, szaftos kacsacomb nagy családi kedvenc, amit ne csak ünnepnapokon kínálj! Rakj mellé most a tepsibe birsalmát is!
A birsalmasajt az ősz kedvenc csemegéje, de egész télen eláll. Így érdemes nagyobb adagot is eltenni.
A kissé savanykás birsalma nem csak sajtnak jó, édes sütibe is kiváló. A hozzávalókat pedig bögrével is kimérheted.
A birsalmát a népgyógyászatban már évszázadok óta alkalmazzák, jelenleg is zajlanak klinikai kutatások a gyümölcs jótékony hatásairól.
A kelt tésztából készülő birsalmás, mandulás lepény igazi őszies süti, aminek képtelenség ellenállni.
A csodás illatú birsalmasajt visszahozza a régi, gyermekkori ízeket. Tartósítószer nélkül is hónapokig eláll.
Ha szereted a húst gyümölccsel sütve, feltétlenül próbáld ki az ízletes, ropogós csirkecombot birsalmával is!
Az enyhén kesernyés, főzéskor, sütéskor rózsaszínbe hajló birsalma pitébe is tökéletes. A tészta rácsozva még csábítóbb.
A sült birsalma fahéjjal megszórva fantasztikus őszi édesség. Csodás illata belengi az egész lakást.
Ha most elkészíted a birsalmalikőrt, karácsonyra pont jó lesz. Gasztroajándéknak is kitűnő.
Birsalmából nagyon egyszerű lekvárt főzni, mert a benne található pektinnek köszönhetően gyorsan és könnyen besűrűsödik.
Varázsold vissza a konyhába a régi, szép időket ezzel a birsalmával és vaníliával megbolondított csigával! Kelt tésztából az igazi.
A sült birsalma hamisítatlan őszi desszert. A gyümölcs fanyarságát tompítja a méz, a fahéjtól pedig még finomabb lesz.
A birsalmasajt régimódi, ám megunhatatlan édesség, ősszel és télen gasztroajándéknak is kiváló.
A csodás illatú birsalma az ősz egyik legértékesebb gyümölcse, pitébe is jól illik.
Ha szereted a hús-gyümölcs párosítást, akkor ezt a birsalmaszószt nem hagyhatod ki.
A birsalma fanyar ízét a méz és a kellemes fűszerek jól ellensúlyozzák.