Ragacsos csirkeszárnyak édes chilis mártásban: vedd a kezedbe, úgy falatozd
Édes chiliszósszal könnyen készíthetsz keleti hangulatú finomságokat. Csirkeszárnnyal is ellenállhatatlan.
Összesen 2137 találat.
Édes chiliszósszal könnyen készíthetsz keleti hangulatú finomságokat. Csirkeszárnnyal is ellenállhatatlan.
Az aszalt sárgabarackkal töltött, göngyölt, sült csirkemell mellé még zöldségeket is rakhatsz, így a köretkészítést is letudod.
A tarjából készült fokhagymás, szaftos vasi pecsenye után mindenki megnyalja a tíz ujját.
Nem egyszerű megtervezni a karácsonyi menüsort, ám ebben a válogatásban biztosan találsz olyan főételt, amit szívesen tennél az ünnepi asztalra.
Baconbe tekerve még finomabb a sült csirkemell. Töltsd meg fűszeres, fetás krémmel!
Serpenyőben is kisütheted a baconbe tekert csirkemellet. Még finomabb, ha a közepébe egy kevés sajtot is rejtesz.
Isteni finom lesz a rozmaringos sertéskaraj, ha zöldségek és körte is sül a szaftjában.
Készíts egészen újfajta lakomát: süsd ki a puha, rozmaringos szűzpecsenyét ropogós leveles tésztában!
A csirkecombhoz a különféle gyümölcsök is jó mennek: hagymával és almával együtt sütve ellenállhatatlan.
Az illatos narancsos csirkecombok akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket.
Variálj egy kicsit a megszokott fűszeres húsgombócon: készítsd el zöldségekkel dúsítva!
A hús vásárlásakor fontos szempont az áru színe, amely a frissességről is árulkodhat.
A fűszeres marha órákon át puhul, de szinte nincs vele semmi munka.
A tejfölös csirkepaprikás megunhatatlan fogás, gombával pedig még tartalmasabb és jobb.
Készítsd el a Hasselback-csirkemellet mediterrán fűszerezéssel, a zsebekben pedig sok friss zöldséggel!
A csirkecomb igazi aduász: rengeteg módon és változatban teheted az asztalra. Válogass a legjobb receptek közül!
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
A változatosan elkészíthető csirkecombot mustáros pácban pihentetve, baconbe tekerve is próbáld ki!
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
Az egészben sült kacsa húsa puha, omlós és szaftos, a bőre ropogós. Naranccsal még finomabb, és különleges alkalmakra is elkészítheted.
Ha szereted az enyhén csípős ízeket, ez a pikáns, mézes-gyömbéres pácban érlelt csirkecomb hamar a kedvenceddé fog válni.
A fűszeres keleti curryszósz a csirkemellfiléhez is remekül passzol.
Vajban sütve a sertéscombnak is egészen más lesz a zamata.
Süsd az ízletes csirkefasírtot sütőben, és akkor nem szívja magát tele olajjal. A dinsztelt káposzta kiváló hozzá köretnek.
Idén Márton-napon tálalj fel fűszeres, omlós, sült libamellet!
Egészen különleges zamata lesz a csirkecombnak, ha vörösborban párolod puhára.
Rejts a baconbe tekert, sajtmártással tálalt csirkemellbe mozzarellát, úgy még finomabb lesz az ebéd!
Ha egészben sütöd ki a csontos, bőrös csirkemellet, még a darabolásával sem kell időt vesztegetned.
A zöldfűszeres, parmezános csirkemell a klasszikus rántott hús méltó vetélytársa, mégsem terheli meg annyira a gyomrot.
A tökkel, hagymával sült csirkecombbal nem megy el sok időd. Csak dobj mindent a tepsibe, utána pedig már a sütő mindent elintéz.