Fűszeres halpogácsa sütőben sütve: mártogatóssal a legfinomabb
Az ízletes halpogácsát kínálhatod salátával, vagy teheted zsemlébe is. Ráadásul sütőben sütve nem tocsog az olajban.
Összesen 444 találat.
Az ízletes halpogácsát kínálhatod salátával, vagy teheted zsemlébe is. Ráadásul sütőben sütve nem tocsog az olajban.
Nagyon egyszerű, de annál finomabb ebéd! A puha, szaftos csirkemellet a pác teszi átlagon felülivé.
Böjti napokra, hétvégére egyaránt remek választás a vajpuha citromos-fokhagymás halfilé.
A csábító színű édesburgonya-pürét a fokhagyma még izgalmasabbá, a tejszín pedig selymesebbé teszi.
Önmagában vagy húsok kísérőjeként is érdemes számításba venni a céklatzatzikit, ami biztosan egy kis színt visz a napodba.
Az olívaolajban pirított fokhagymától és a parmezántól válik igazán karakteressé ez az ínyenc spagetti.
A sűrű krumplikrémlevest turbózd fel fokhagymával, sajttal, szinte főfogással ér fel.
Ha unod a sima sült csirkét, akkor dobd fel fokhagymával és kakukkfűvel! A siker titka, hogy ne sajnáld a fűszereket!
A sült répa édeskés, különleges köret. Fűszerezve, lilahagymával még finomabb lesz.
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
A cékla, a fokhagyma és a máriatövis is erős májvédő hatással bír.
Bár viszonylag hosszú ideig sül, kevés munkával elkészítheted a sertéscsülköt. Az is biztos, hogy nagyon finom étel kerül az asztalra.
A tökspagetti ugyanúgy lehet kiváló köret, mint egy ízletes szósszal könnyű, diétás főétel.
A körtével sült sertésszelet egyszerre édes és sós, tele van csodás ízekkel, illatokkal.
Amilyen könnyű elkészíteni a ropogós, fűszeres káposztát, olyan finom.
Nyirkos, hűvös őszi estéken jön el a lélekmelengető krémlevesek ideje. Az immunerősítő fokhagymás változatot turbózd fel brokkolival is!
Ha ínyenc ebédet tervezel, az egyszerre omlós és ropogós, töltött sertéssültnél aligha tálalhatnál jobbat!
Ha unod a zsemlemorzsát, kapjon új bundát a karfiol! A fokhagymás sörtészta könnyebb lesz, ha kevés sütőport is raksz hozzá.
A tejszínes, spenótos csirkemell tökéletes hétvégi ebéd is lehet. Főleg jó fűszeresen és mozzarellával gazdagítva.
Néhány egyszerű hozzávaló, és fél óra múlva már élvezheted is az illatos, zamatos sült paradicsomot, ami finomabb lesz, mint eddig bármikor.
A sertéssült fokhagymás krumplival és brokkolival tényleg könnyen elkészíthető, gazdag ízvilágú főfogás.
Ha szereted a patisszont, feltétlenül tegyél el télre néhány üveggel fűszeres, ecetes vízben is!
A görögök a fokhagymás, joghurtos uborkát, vagyis a tzatzikit leginkább pitával, előételként fogyasztják. Legközelebb így készítsd el!
A miccs Erdélyben az egyik legnépszerűbb streetfood, de grillpartik sztárja is lehet.
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
Lehet, hogy így még nem próbáltad! A fokhagymás-petrezselymes keverékkel megbolondított csirke sütőpapírban sütve nem szárad ki, és nagyon ropogós lesz a bőre.
Élvezd a nyarat, varázsolj mediterrán hangulatot a konyhádba ínycsiklandó bruschettával. Készítsd úgy, ahogy az olaszok!
Fokhagymával, friss zöldfűszerekkel nagyon ízletes a csirkemáj. Grillen sütve pikk-pakk elkészül.
Hagyd, hogy grillezés előtt a csirkeszárnyak magukba szívják néhány órán át a fokhagymás pác csodálatos ízeit, illatait!
Indul a grillszezon, a húsok és zöldségek mellett feltétlenül süss sajtokat is! Néhány aranyszabályt azért érdemes betartani.