Körtével sült, omlós sertésszelet: a páctól lesz különlegesen finom
A körtével sült sertésszelet egyszerre édes és sós, tele van csodás ízekkel, illatokkal.
Összesen 431 találat.
A körtével sült sertésszelet egyszerre édes és sós, tele van csodás ízekkel, illatokkal.
Amilyen könnyű elkészíteni a ropogós, fűszeres káposztát, olyan finom.
Nyirkos, hűvös őszi estéken jön el a lélekmelengető krémlevesek ideje. Az immunerősítő fokhagymás változatot turbózd fel brokkolival is!
Ha ínyenc ebédet tervezel, az egyszerre omlós és ropogós, töltött sertéssültnél aligha tálalhatnál jobbat!
Ha unod a zsemlemorzsát, kapjon új bundát a karfiol! A fokhagymás sörtészta könnyebb lesz, ha kevés sütőport is raksz hozzá.
A tejszínes, spenótos csirkemell tökéletes hétvégi ebéd is lehet. Főleg jó fűszeresen és mozzarellával gazdagítva.
Néhány egyszerű hozzávaló, és fél óra múlva már élvezheted is az illatos, zamatos sült paradicsomot, ami finomabb lesz, mint eddig bármikor.
A sertéssült fokhagymás krumplival és brokkolival tényleg könnyen elkészíthető, gazdag ízvilágú főfogás.
Ha szereted a patisszont, feltétlenül tegyél el télre néhány üveggel fűszeres, ecetes vízben is!
A görögök a fokhagymás, joghurtos uborkát, vagyis a tzatzikit leginkább pitával, előételként fogyasztják. Legközelebb így készítsd el!
A miccs Erdélyben az egyik legnépszerűbb streetfood, de grillpartik sztárja is lehet.
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
Lehet, hogy így még nem próbáltad! A fokhagymás-petrezselymes keverékkel megbolondított csirke sütőpapírban sütve nem szárad ki, és nagyon ropogós lesz a bőre.
Élvezd a nyarat, varázsolj mediterrán hangulatot a konyhádba ínycsiklandó bruschettával. Készítsd úgy, ahogy az olaszok!
Fokhagymával, friss zöldfűszerekkel nagyon ízletes a csirkemáj. Grillen sütve pikk-pakk elkészül.
Hagyd, hogy grillezés előtt a csirkeszárnyak magukba szívják néhány órán át a fokhagymás pác csodálatos ízeit, illatait!
Indul a grillszezon, a húsok és zöldségek mellett feltétlenül süss sajtokat is! Néhány aranyszabályt azért érdemes betartani.
Mindegy, hogyan sütöd, pácold a tarját legalább egy éjszakán át. Így biztosan átjárják a jobbnál jobb ízek.
A ropogós, fűszeres morzsakéreg igazán izgalmassá, csábítóvá teszi a halat. Nagypéntekre remek választás.
Nagycsütörtökön rendszerint spenótos ételek kerülnek az asztalra. Ha igazán finomat ennél, ezt a tésztát dobd össze!
Ha a hagymát is hagymával ennéd, vagy erősítenéd kicsit az immunrendszeredet, a tavaszi hagymaleves tuti választás.
A karfiolos tészta a világ egyik legegyszerűbb étele. Akkor igazán finom, ha kellően krémes, és jó fokhagymás.
Néhány erős hatású fűszernövény és más gombaölő ételek is segíthetnek.
Nem lesz száraz a rántott csirkemell, ha zöldfűszeres vajjal együtt sütöd.
Plusz zsiradék nélkül is fantasztikus sült csirkét tálalhatsz, ha sütőzacskóban sütöd. Ráadásul az ízek még jobban összeérnek.
Az intenzív ízvilágú, fokhagymás, zöldfűszeres csirke finom omlós és jó szaftos lesz.
A jól összeválogatott fűszerek nemcsak a sárgarépalevest teszik élvezhetőbbé, de gyógyhatásuk is van.
Nem kell a kenyeret saját kezűleg elkészíteni, kevés munkával újjávarázsolhatod a szárazabb péksüteményt is!
Az egészben sült csirkének már a látványa és az illata meghozza mindenki étvágyát. Könnyű, laktató, és elkészíteni sem bonyolult.
A csirkecomb a sok fokhagymától és a rozmaringtól lesz igazán különleges.