Omlós, fűszeres tarja pácban érlelve: grillen vagy sütőben is elkészítheted
Mindegy, hogyan sütöd, pácold a tarját legalább egy éjszakán át. Így biztosan átjárják a jobbnál jobb ízek.
Összesen 444 találat.
Mindegy, hogyan sütöd, pácold a tarját legalább egy éjszakán át. Így biztosan átjárják a jobbnál jobb ízek.
A ropogós, fűszeres morzsakéreg igazán izgalmassá, csábítóvá teszi a halat. Nagypéntekre remek választás.
Nagycsütörtökön rendszerint spenótos ételek kerülnek az asztalra. Ha igazán finomat ennél, ezt a tésztát dobd össze!
Ha a hagymát is hagymával ennéd, vagy erősítenéd kicsit az immunrendszeredet, a tavaszi hagymaleves tuti választás.
A karfiolos tészta a világ egyik legegyszerűbb étele. Akkor igazán finom, ha kellően krémes, és jó fokhagymás.
Néhány erős hatású fűszernövény és más gombaölő ételek is segíthetnek.
Nem lesz száraz a rántott csirkemell, ha zöldfűszeres vajjal együtt sütöd.
Plusz zsiradék nélkül is fantasztikus sült csirkét tálalhatsz, ha sütőzacskóban sütöd. Ráadásul az ízek még jobban összeérnek.
Az intenzív ízvilágú, fokhagymás, zöldfűszeres csirke finom omlós és jó szaftos lesz.
A jól összeválogatott fűszerek nemcsak a sárgarépalevest teszik élvezhetőbbé, de gyógyhatásuk is van.
Nem kell a kenyeret saját kezűleg elkészíteni, kevés munkával újjávarázsolhatod a szárazabb péksüteményt is!
Az egészben sült csirkének már a látványa és az illata meghozza mindenki étvágyát. Könnyű, laktató, és elkészíteni sem bonyolult.
A csirkecomb a sok fokhagymától és a rozmaringtól lesz igazán különleges.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.
Gyorsan finom főételt készíthetsz egyszerű hozzávalókból. A csirkemell így nem lesz száraz, és mindenki örömmel fogyasztja.
Az omlós, puha tarja a pácnak köszönhetően lesz igazán ízletes.
A fűszerezésen kívül a titok a hosszú sütési időben rejlik: de erre a sültre megéri várni!
Szabó Gyuri bácsi karácsonyi ajándéka: a legendás bükki füvesember neve összeforrt a gyógynövényes gyógyítással, most elmondta, mire jók a tradicionálisan karácsonyi növények.
A sült libamáj igazi ínyencség az ünnepi asztalon, de hidegen is kitűnő.
Az egyszerű pulykaszárny jó fokhagymásan, a sütőben szép pirosra sütve igazi ínyencség.
Nem kell több kifogás, ha sült krumplit kíván a család! Ez nem tocsog az olajban.
Bármilyen krumplis köretet helyettesíthetsz a zamatos sült céklával. Jóval kevesebb kalóriát tartalmaz.
Finom, puha lesz még a szárazabb sertéshús is, ha sokáig pácolod, és ezzel a módszerrel sütöd.
Az ecetes, fűszeres fokhagyma remek csemege húsok mellé, de akár kenyerekhez is kiváló.
Tuningold fel szervezetedet ezzel a háromhagymás levessel! Ízletes, olcsó, és kevés alapanyagból elkészíthető.
Nem kell a rántott húsnak sem mindig egyformának lennie. Pácold be, és a panírozáson is változtass egy kicsit!
Ezek a selymes krémlevesek test- és lélekmelengetőek. Ráadásul olyan laktatóak, hogy szinte főételként is megállják a helyüket.
A fokhagymás karfiolfalatokat bátran választhatod akkor, ha a fölös kilóktól szeretnél megszabadulni.
Ha extra köretet keresel a hétvégi főfogás mellé, nem bánod meg, ha erre a parmezános-fokhagymás krumplira esik a választásod.
Ha a szaftosabb húsokat részesíted előnyben, az omlós, fokhagymás oldalassal nem fogsz mellé.