Fokhagymás pácban érlelt, grillen sült csirkeszárny: megnyalod utána mind a 10 ujjadat
Hagyd, hogy grillezés előtt a csirkeszárnyak magukba szívják néhány órán át a fokhagymás pác csodálatos ízeit, illatait!

grillezett-csirkeszarnyak
    • H
    • K
    • Sz
    • Cs
    • P
    • Sz
    • V
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
Ez is érdekelhet

Tiltott szerelem a Szegedi Szabadtéri Játékokon (x)

A nyugdíjasotthonból mentek fellépni: 40 év után újra színpadra álltak a szereplők (x)

„Azt mondták, örökre feküdni fog” (x)

Megvan, melyik a legjobb játék a gyereknek! (x)

beauty and style

Észre sem veszed a lábprotézist, annyira gyönyörű ez a nő: a 40 éves paralimpikon lepipálja a modelleket »

Hajdúsító púder 3 összetevőből: látványosan megemeli a hajtöveket és táplálja a szálakat »

Feszesítő, mélytisztító arcpakolás 2 hozzávalóból: azonnal felfrissíti a bőrt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kezdődik a grillszezon, és már idény elején gyűjts be minél több izgalmas receptet! Ennek feltétlenül ott a helye a gyűjteményedben. A csirkeszárnyak grillezve isteniek, főleg, ha pácban pihenteted a húst. Ha jól készíted, egyszerre omlós és ropogós lesz. Dobhatsz a szárny mellé zöldségeket, de salátát is kínálhatsz hozzá.  

Fokhagymás, grillezett csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 0.5 dl olívaolaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál zöldfűszer
  • 0.5 db citrom
  • 1 teáskanál méz
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkeszárnyak végeit éles késsel távolítsd el, ha szeretnéd, a forgónál kettévághatod. Öblítsd le, és itasd le róla a nedvességet. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával, mézzel, ízlés szerinti zöldfűszerekkel, a citrom levével és reszelt héjával. Kend meg vele a csirkeszárnyakat. Fedd le, és pácold a hűtőben legalább egy-két órán keresztül. 
Sütés előtt a grillt melegítsd fel, amikor már elég forró, rakd rá a csirkeszárnyakat. Süsd szép pirosra 25 perc alatt, közben többször forgasd meg a szárnyakat. 
Ha szereted a pikáns ételeket, ezeket a BBQ csirkeszárnyakat is próbáld ki: egyszerre csípősek és édesek. 

Ezt is szeretjük