Fejfájás, plusz kilók, emésztési problémák ellen: 8 csodás májvédő táplálék
A cékla, a fokhagyma és a máriatövis is erős májvédő hatással bír.

cekla
beauty and style
Top olvasott cikkek

A felhas jobb oldali részében elhelyezkedő máj a szervezet anyagcsereközpontja, mely a méregtelenítésért felel. Koleszterint termel az epe előállításához, felelős a véralvadásért, tisztítja a vért. A máj a beérkező vérből baktériumokat, valamint olyan idegen anyagokat szűr ki, melyek a bélből szívódtak fel, és veszélyt jelenthetnek a szervezetre.

Még a kedvezőtlen körülményeket is viszonylag jól tűri, ám az olyan, hosszabb távú megpróbáltatások, mint az állandó gyógyszerszedés és a túlzott alkoholfogyasztás, nehezen visszafordítható károkat okozhatnak, ezért érdemes a máj egészségét tudatosan védeni.

Májtisztító táplálékok

A visszatérő fejfájás, az emésztési problémák és a szaporodó fölös kilók mind arra utalhatnak, hogy valami probléma merült fel szervezeted fő méregtelenítő szervével. A követező képeken mutatunk pár hétköznapi táplálékot, melyek rendszeres fogyasztásával sokat tehetsz azért, hogy minél könnyebb dolga legyen anyagcseréd motorjának.

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük