Fokhagymás, vajpuhára sült tepsis tarja: a páctól lesz ennyire finom
A tepsis sertéssült akkor a legfinomabb, ha belül szaftos és puha, kívül pedig szép pirosra sül.
Összesen 431 találat.
A tepsis sertéssült akkor a legfinomabb, ha belül szaftos és puha, kívül pedig szép pirosra sül.
A pénztárcabarát csirkecomb hálás alapanyag, és akár még a körettel együtt is sütheted.
Egy tepsi omlós, ropogós csirkecomb mindig jól jön ebédre. A vajtól és a fokhagymától csak finomabb lesz.
A sült fokhagyma különleges snack, remek salátákba, pirítósra, továbbá kiváló kísérője lehet a sült húsoknak is.
Ha fokhagymás, joghurtos pácban sütöd a csirkemellet, jó szaftos és omlós lesz.
A fokhagymás keverékbe pácolt csirkeszárnyakat öröm leszopogatni a csontról. Grillen és sütőben is tökéletes lesz.
Ha odafigyelsz, a csirkemell a grillen sem válik szárazzá. A fokhagymás, kakukkfüves pác is segít, hogy szaftos legyen a tányéron is.
Ha gyorsan szeretnél egészségeset, finomat enni, és kéznél van a grillsütő, akkor a citromos, fokhagymás halszelet tökéletes választás.
A cukkini elkészítésének egyik legjobb módja, ha fűszeres sörtésztában sütöd meg.
Ez a tzatiki ugyanolyan lesz, mint amilyeneket a tengerparti tavernákban szolgálnak fel.
A fűszeres, mézes csirkecomb isteni ebéd vagy vacsora lehet, ráadásul gyorsan az asztalra teheted.
Hozzál ki minél többet a csirkecombból! Zöldségekkel sütve, fűszeresen isteni, laktató ebéd.
A combok a fóliában fantasztikusan puhára párolódnak, és az ízek jól összeérnek a batyuban.
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
Az egyszerű, gyorsan összedobható fokhagymás páctól a semleges csirkemell finomabb és omlósabb is lesz.
Ha megjelenik a boltban, a piacon a spárga, nehéz ellenállni neki, krémlevesnek fantasztikus.
Ne legyen unalmas a csirkecomb, tedd izgalmassá fűszerekkel, és locsolgasd sütés közben fehérborral!
Az ízletes halpogácsát kínálhatod salátával, vagy teheted zsemlébe is. Ráadásul sütőben sütve nem tocsog az olajban.
Nagyon egyszerű, de annál finomabb ebéd! A puha, szaftos csirkemellet a pác teszi átlagon felülivé.
Böjti napokra, hétvégére egyaránt remek választás a vajpuha citromos-fokhagymás halfilé.
A csábító színű édesburgonya-pürét a fokhagyma még izgalmasabbá, a tejszín pedig selymesebbé teszi.
Önmagában vagy húsok kísérőjeként is érdemes számításba venni a céklatzatzikit, ami biztosan egy kis színt visz a napodba.
Az olívaolajban pirított fokhagymától és a parmezántól válik igazán karakteressé ez az ínyenc spagetti.
A sűrű krumplikrémlevest turbózd fel fokhagymával, sajttal, szinte főfogással ér fel.
Ha unod a sima sült csirkét, akkor dobd fel fokhagymával és kakukkfűvel! A siker titka, hogy ne sajnáld a fűszereket!
A sült répa édeskés, különleges köret. Fűszerezve, lilahagymával még finomabb lesz.
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
A cékla, a fokhagyma és a máriatövis is erős májvédő hatással bír.
Bár viszonylag hosszú ideig sül, kevés munkával elkészítheted a sertéscsülköt. Az is biztos, hogy nagyon finom étel kerül az asztalra.
A tökspagetti ugyanúgy lehet kiváló köret, mint egy ízletes szósszal könnyű, diétás főétel.