Fokhagymás bundáskenyér sütőben sütve: nem lesz olajszag a lakásban
Dobd fel a bundáskenyeret fokhagymával és sajttal, hogy még finomabb legyen! Ha sütőben sütöd, nem terheli meg annyira a gyomrot.


- A hobo stílusú táska, ami a ’60-as évek óta divatos: Jackie Kennedy neve garancia a sikerre »
- 3 pofonegyszerű, félig feltűzött frizura, ami szupernőiessé teszi a megjelenést: vállig érő hajból is elkészíthetőek »
- Kisimítják az apróbb ráncokat, megtisztítják a pórusokat: 7 arcápoló eszköz, ami szebbé teszi a bőrt »
- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Melania Trump élete nagyon megváltozott, mióta nem first lady: bennfentesek kotyogták ki
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
Ha csak az tartana vissza a bundáskenyér fogyasztásától, hogy túl sok olajat szív magába, akkor süsd meg sütőben! Ízlés szerint kínálhatsz hozzá zöldségeket, salátát, spenótot, hogy tényleg tartalmas napindító legyen. Amennyiben lehet, szikkadt kenyeret használj! Ha újból melegíted, akár másnap is fogyaszthatod.
Fokhagymás bundáskenyér sütőben sütve
Hozzávalók:
- 8 szelet kenyér
- 3 db tojás
- 0.5 dl tej
- 2 evőkanál parmezán
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A tojásokat üsd egy tálba, verd fel, add hozzá a tejet, majd ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Mártsd a kenyérszeleteket a tojásos keverékbe. Hagyd, hogy jól megszívják magukat, de ne ázzanak szét.
Rendezd a kenyereket sütőpapírral bélelt vagy vajjal kikent tepsibe, és 190 fokon süsd meg körülbelül 15 perc alatt. Amikor a teteje már szép piros, fordítsd át a szeleteket. Frissen tálald, és szórd meg még parmezánnal is.
Próbáld ki az olaszos változatot, mozzarellával töltve is!
Még több recept