Fokhagymás bundáskenyér sütőben sütve: nem lesz olajszag a lakásban
Dobd fel a bundáskenyeret fokhagymával és sajttal, hogy még finomabb legyen! Ha sütőben sütöd, nem terheli meg annyira a gyomrot.

- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Így okosítsd fel az irodát! (x)
- Tökéletes mosásra vágysz? Ezeket tartsd szem előtt! (x)
- Így biztosíthatod a higiéniát az otthonodban! (x)
- Thomas Anders Budapesten! (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- A természet ihletet ad (x)
- A nyári farmerdivat vagány fazonjai vékony és telt alkaton is jól mutatnak: visszakacsintanak a ’90-es évek kedvencei »
- A 40 éves Alessandra Ambrosio szexi fürdőruhákban pancsol: visszatérnek a ’90-es évek fazonjai »
- Esztétikus ajakfeltöltés túlzások nélkül: 3 eljárás, amivel természetes hatás érhető el »

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Pindorch Csaba és felesége 4. gyermeküket várják: Verebes Lindával így jelentették be
Ha csak az tartana vissza a bundáskenyér fogyasztásától, hogy túl sok olajat szív magába, akkor süsd meg sütőben! Ízlés szerint kínálhatsz hozzá zöldségeket, salátát, spenótot, hogy tényleg tartalmas napindító legyen. Amennyiben lehet, szikkadt kenyeret használj! Ha újból melegíted, akár másnap is fogyaszthatod.
Fokhagymás bundáskenyér sütőben sütve
Hozzávalók
- 8 szelet kenyér
- 3 db tojás
- 0.5 dl tej
- 2 evőkanál parmezán
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A tojásokat üsd egy tálba, verd fel, add hozzá a tejet, majd ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Mártsd a kenyérszeleteket a tojásos keverékbe. Hagyd, hogy jól megszívják magukat, de ne ázzanak szét.
Rendezd a kenyereket sütőpapírral bélelt vagy vajjal kikent tepsibe, és 190 fokon süsd meg körülbelül 15 perc alatt. Amikor a teteje már szép piros, fordítsd át a szeleteket. Frissen tálald, és szórd meg még parmezánnal is.
Próbáld ki az olaszos változatot, mozzarellával töltve is!