Tepsis csirkecomb vele sült hagymával: a fűszeres pác a titka
Hagymás szaftban sütve még finomabb lesz a csirkecomb.
Összesen 70 találat.
Hagymás szaftban sütve még finomabb lesz a csirkecomb.
Ez a petrezselymes zöld turmix nemcsak nagyon finom, hanem szuperegészséges is!
Nagyon jól megy a sült csirkemellhez a friss petrezselyem és a lágy, fűszeres mártás.
Ez a reggeli ital nagyon hatékonyan segíti a fogyást, még a feleslegesen raktározott vizet is kihajtja a testből.
A tejfölös csirkeragu könnyen és hamar elkészül, így tökéletes villámvacsora válhat belőle.
Nagyon finom ropogós lesz a petrezselymes újkrumpli, ha serpenyőben, fedő alatt sütöd ki.
A friss, ropogós újkrumpli vajjal sütve ellenállhatatlanul finom köret.
Nagyon finom a tőkehalfilé, ha tejszínes mártással öntöd le, sokféle zöldfűszerrel ízesíted, a tetejére pedig ropogós sajtot pirítasz.
Vajban sütve, friss, zöldfűszeres szósszal tálalva nagyon finom a csirkemell.
A petrezselyem több, mint pusztán fűszer! Ötleteket mutatunk a felhasználására.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
A petrezselyemteát áldásos hatásai miatt érdemes gyakran fogyasztani, remek vízhajtó, és a koleszterinszintet is csökkenti.
A borsófőzelék magyarosan, fokhagymával és paprikás rántással is utolérhetetlenül finom.
A sütőben sült fokhagymás, zöldfűszeres páccal leöntött cukkinikorongok finomak és nagyon egészségesek is.
Serpenyőben is kisütheted a baconbe tekert csirkemellet. Még finomabb, ha a közepébe egy kevés sajtot is rejtesz.
A muffin nem csak édes lehet: a sós, sajtos cukkinimuffin reggelire, uzsonnára és vacsorára is tökéletes választás.
A parmezánnal, dióval gazdagított, saját készítésű pesto feldobja a legegyszerűbb tésztát is.
Ne csak fűszerként használd a petrezselymet! A petrezselyem-krémlevesben a zöld levelek íze dominál.
A petrezselyemnek rengeteg pozitív hatása van az egészségre nézve.
Az újkrumpli lassan felváltja a régit, tehát itt az ideje, hogy készíts végre egy jó adag petrezselymes burgonyát!
Ez mindig belefér az idődbe! A chilis-petrezselymes spagetti a világ egyik legjobb és leggyorsabb tésztája.
Lehet, hogy így még nem próbáltad! A fokhagymás-petrezselymes keverékkel megbolondított csirke sütőpapírban sütve nem szárad ki, és nagyon ropogós lesz a bőre.
Jóllaksz egy tányér levestől, ha a hús mellett száraz péksütikből készülő tölteléket is főzöl bele.
Ha nem tudod, hogy dobd fel a csirkét, próbáld ki így! Gazdag ízét a petrezselyem, a citrom és a fokhagyma adja.
A baconös-csirkés tészta, amilyen gyorsan elkészül, olyan sebességgel el is fogy.
Az íze nem, csak a külseje változik az egészben sült csirkének. Ezzel a technikával könnyebb pácolni, nem kell forgatni, és a bőre jó ropogós lesz.
Ha tejszínnel habarod be a borsófőzeléket, még finomabb és selymesebb lesz.
Ha szereted a mediterrán ízeket, és feldobnád velük ételeidet, készíts házi salsa verdét. A klasszikus változattal pár perc alatt végzel.
Ez a csupa friss zöldfűszerrel ízesített, hagymákkal sült sertéskaraj a családi étkezések sztárja lesz.
Ha valami szokatlan finomságot készítenél, a mascarponés-spenótos palacsintát próbáld ki! Legalább úgy fogja szeretni mindenki, mint az édes változatokat.