Hagymás lapcsánka a régi recept szerint: önmagában, tejföllel vagy szaftos húsok mellé
A lapcsánka, vagyis a reszelt krumplis kis lepény hagymával ízesítve is ellenállhatatlan.
Összesen 451 találat.
A lapcsánka, vagyis a reszelt krumplis kis lepény hagymával ízesítve is ellenállhatatlan.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.
Az aioli valójában nem más, mint egy rengeteg fokhagymával készült házi majonéz, amit utána kedved szerint ízesíthetsz.
Sütőzacskóban készítve még finomabb a csirkecomb. Készítsd fokhagymával és rozmaringgal fűszerezve!
A sütőben sült fokhagymás, zöldfűszeres páccal leöntött cukkinikorongok finomak és nagyon egészségesek is.
Ropogós házi krutonnal kínálva minden krémleves finomabb lesz.
Ha sütőben sütöd a fűszeres fasírtgolyókat, a lakás sem fog úszni az olajszagban.
A krémes és laktató fokhagymás, tejszínes tészta a sietős esték megmentője, ugyanis villámgyorsan az asztalra kerül.
A baconszeletekbe tekert fűszeres sült krumpli nagyon könnyen elkészíthető ropogtatnivaló.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
Még finomabb a rántott csirkemell, ha bundázás előtt paprikás tejfölben pácolod.
A tarjából készült fokhagymás, szaftos vasi pecsenye után mindenki megnyalja a tíz ujját.
Úgy az igazi a sűrű burgonyakrémleves, ha sok fűszerrel készíted. Még jobb, ha többféle hagymán pirítod le a hozzávalókat.
Serpenyőben is kisütheted a baconbe tekert csirkemellet. Még finomabb, ha a közepébe egy kevés sajtot is rejtesz.
Magad is elkészítheted otthon a friss, ropogós bagettet fokhagymás fűszervajjal töltve.
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
Ha szereted a különféle húsgombócokat és a kínai ízeket, akkor ezt az egyszerre édes és sós fogást feltétlenül meg kell kóstolnod!
Egy nagy tányér háromhagymás krémleves garantáltan átmelegít a hideg, esős őszi estéken.
A sült csirkecomb fokhagymás pácban érlelve pikáns, finom fogás.
Nem lesz unalmas a sült csirke, ha fűszervajjal dobod fel. Sőt, vele együtt a köret is elkészül.
Főételként is, köretként is remekül működik a fokhagymás bundában sült cukkini. Tálalj hozzá házi készítésű tartármártást!
A görög saláta méltó kísérője az omlós, fokhagymás pácban érlelt csirkemellnek.
A fokhagymával gazdagon ízesített fetás-paradicsomos tészta pillanatok alatt elkészülő, könnyű nyári ebéd vagy vacsora.
Fűszerezd a csirkemellet oregánóval és fokhagymával! Csak pár perc munka, a többit bízd a sütőre.
A fogyókúrás ital megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a fogyókúrát.
A parmezánnal, dióval gazdagított, saját készítésű pesto feldobja a legegyszerűbb tésztát is.
Ha van egy kis időd, a tarját sütés előtt érdemes órákon át pácolni. A fokhagyma és a rozmaring csodás ízt ad neki.