Tepsiben sült, szaftos karaj fehérboros gombával: így lesz igazán omlós a hús
A tepsiben sült karajszeletekhez igazán jól megy egy finom fehérboros gombamártás.
Összesen 186 találat.
A tepsiben sült karajszeletekhez igazán jól megy egy finom fehérboros gombamártás.
Ropogós házi krutonnal kínálva minden krémleves finomabb lesz.
A tejszínes, boros mártásban készített sertéscomb könnyen elkészíthető és nagyon finom.
Édesburgonyával együtt sütve a rozmaringos csirkecombok nemcsak mennyeiek, hanem a gyomrot sem terhelik meg.
Ha a fűszeres csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszáradni sütés közben.
A rozmaringnak számos jótékony hatása ismert, amik a fogyókúrás folyamatokat is támogatják.
Süsd a ropogós, rozmaringos csirkecombokat krumplival és hagymával egy tepsiben!
A baconszeletekbe tekert fűszeres sült krumpli nagyon könnyen elkészíthető ropogtatnivaló.
A rozmaringgal ízesített, olívabogyóval együtt sütött csirkecomb könnyen összeállítható.
A lágy, sütőtökös krémbe forgatott spagetti úgy a legfinomabb, ha valamilyen karakteres sajttal együtt tálalod.
A sült krumpli az egyik legnépszerűbb étel. Ha egyszer kipróbálod ezt a sütőben sült változatot, ezentúl már csak így akarod készíteni.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
A fűszeres, édeskésre sült cékla tökéletes köret és izgalmas vacsora is lehet.
Isteni finom lesz a rozmaringos sertéskaraj, ha zöldségek és körte is sül a szaftjában.
Készíts egészen újfajta lakomát: süsd ki a puha, rozmaringos szűzpecsenyét ropogós leveles tésztában!
Magad is elkészítheted otthon a friss, ropogós bagettet fokhagymás fűszervajjal töltve.
Az egészben sült kacsa húsa puha, omlós és szaftos, a bőre ropogós. Naranccsal még finomabb, és különleges alkalmakra is elkészítheted.
A fokhagymás, rozmaringos camembert-t fél óra alatt az asztalra varázsolhatod.
Idén Márton-napon tálalj fel fűszeres, omlós, sült libamellet!
A készen kapható töltött párnácskákból, vagyis a ravioliból pillanatok alatt ínycsiklandó vacsorát dobhatsz össze.
Süsd együtt az omlós karajszeleteket a köretként tálalt krumplival! Így átveszik egymás zamatát, és mosogatni is kevesebbet kell utánuk.
A sertéskarajhoz különösen jól megy a citromos-rozmaringos pác. Legjobb, ha egy egész éjszakát benne tartod, és csak másnap sütöd ki.
Ha a csirkecombokat együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival, hamarabb elkészülsz, és az elkészült étel is sokkal finomabb lesz.
Kiválóan megy a sült csirkemellhez a citromos, rozmaringos pác, így ráadásul azt is elkerülheted, hogy sütés közben kiszáradjon a hús.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
A kacsamellet nem kell pácolni vagy túlságosan befűszerezni, elég mellé tenni a sütőbe néhány szál rozmaringot és kevés fokhagymát.
Baconbe tekerve a csirkemell sem szárad ki sütés közben, a rozmaringos pác pedig ellenállhatatlan zamatot kölcsönöz neki.
A gomba és a rozmaringos pác a sertéskarajhoz is nagyon jól megy.
A lédús őszibarack nem csak sütikbe finom, a csirkecombokat is feldobhatod vele.
A tavasszal együtt végre megérkezik az újkrumpli is: süsd meg sütőben, fokhagymával és rozmaringgal fűszerezve!