Tepsiben sült rozmaringos, fokhagymás tarja: szaftos és omlós
Ha van egy kis időd, a tarját sütés előtt érdemes órákon át pácolni. A fokhagyma és a rozmaring csodás ízt ad neki.
Összesen 186 találat.
Ha van egy kis időd, a tarját sütés előtt érdemes órákon át pácolni. A fokhagyma és a rozmaring csodás ízt ad neki.
Ne csak a csirkére gondolj, ha szárnyast készítenél! A pulyka is tökéletes választás, és akkor a legfinomabb, ha néhány órát pácolod sütés előtt.
Mindegy, hogy grillen vagy tepsiben sütöd meg a csirkemellet, a fantasztikus fűszerkombináció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne száradjon ki.
A gyors előkészítés után már nem lesz semmi dolgod az egészben sült karajjal. Tegyél mellé hagymát és almát, a siker garantált!
A fokhagymás csirkecombok hétvégére, hétköznapra jól jönnek. Ez a kicsit pikáns fűszerezés illik hozzá.
Piast Erzsébet magyar királyné vize gyógyhatással is bírt.
A rozmaringos, narancsos csirkecomb egyszerre édes és sós, ráadásul a köretet is elkészítheted a hússal együtt.
A babona szerint a szilveszteri sertéssült szerencsét hoz az új esztendőben. Ha bőrösen sütöd, biztosan nem szárad ki.
A kacsamell gyorsan elkészül, mégis fenséges fogás, főleg naranccsal sütve, pecsenyelével locsolva.
Az ízletes bőrös sertéssült titka a fűszerezésben és a lassú sütésben rejlik!
Ínyencek is odáig lesznek a sütőben sült káposztáért: ropogós, illatos, és a diétádba is beillesztheted.
Egyél libát Márton-napon, hogy ne éhezz egész évben! Sütve, zöldfűszerekkel fejedelmi ebéd lehet.
A mustáros, fűszeres szűzpecsenye egészben sütve ínyenc fogás. Csak arra ügyelj, hogy ne szárítsd ki a húst!
A zöldfűszeres csirkemell elkészítése nem igényel különösebb konyhaművészeti jártasságot, de néhány trükköt nem árt fejben tartani a tökéletes végeredményhez.
Az egyszerű sütőtökből néhány fűszerrel és praktikával fenséges őszi-téli fogást készíthetsz.
Ha az egyszerű csirkecombokat rozmaringgal, szőlővel kombinálod, és ínyenc pácban pihenteted, rögtön különlegessé válnak.
A tepsis sertéssült akkor a legfinomabb, ha belül szaftos és puha, kívül pedig szép pirosra sül.
Ennél könnyebben aligha lehetne megoldani az ebédkészítést. Pár perc munka, rövid pácolás után bízz mindent a sütőre!
Otthon a bolti ár töredékéért elkészítheted a szárított paradicsomot, és a legváltozatosabban felhasználhatod egész évben.
A szűzérme a sertés legízletesebb része, szaftos és omlós, zöldfűszerekkel nagyon csábító, ráadásul gyorsan és egyszerűen megsütheted.
Az egészben sült, fűszeres csirke régi klasszikus, ezúttal azonban egy kicsit különlegesen készül.
A csirke citrommal, rozmaringgal és fokhagymával sütve tökéletes hétvégi ebéd.
A konyhában is termeszthető fűszernövény, de kellő odafigyeléssel lesz igazán szép.
Az újkrumpli nem csak petrezselyemmel jó, próbáld ki rozmaringgal sütve is!
A házi pácolású, fűszeres sajt feldobja a szendvicsedet, a salátákat, a sülteket, és húsvétra is jól jön majd!
A Hasselback módon készített fokhagymás édesburgonyának már a látványa csodás, hát még az íze.
Süsd a krumplit a hagymás, pácolt csirkeszárny mellett, és akkor külön köret sem kell, az íze pedig még finomabb lesz!
Ez nem egyszerű sült csirkemell, a fűszerezéstől fantasztikussá válik! A rozmaring, a citrom és a fokhagyma kellemes összhangba kerülnek egymással a sütőben.
Még puhább, omlósabb lesz a csirkemell, ha kefirben pácolod, míg a külseje jó ropogósra sül.
A sült répa édeskés, különleges köret. Fűszerezve, lilahagymával még finomabb lesz.