Omlós fokhagymás, rozmaringos báránysült: finom szaftos marad belül a hús
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
Összesen 186 találat.
A báránysült igazi különlegesség. Fokhagymával és rozmaringgal pedig egyszerűen kifogástalan.
A puha, narancsos csirkecomb rozmaringgal tökéletes fogás lehet az ünnepekre. Ha így készíted, nem szárad ki a hús.
Ne szakíts a hagyományokkal, egyél libacombot Márton-napon! Ezzel mindenkit elkápráztatsz.
Egyszerre édes és sós, ráadásul a sült, rozmaringos édesburgonya nem tocsog az olajban.
Ha ínyenc ebédet tervezel, az egyszerre omlós és ropogós, töltött sertéssültnél aligha tálalhatnál jobbat!
Fügével, fűszerekkel együtt a kacsacombok szaftosra sülnek, és szinte leomlanak a csontról.
Az erős antibakteriális hatású gyógynövények a fertőzések megelőzésére is kiválók.
Csodás, ahogy a fokhagyma és a rozmaring átjárja a csirkemellet. A baconnek köszönhetően pedig nem szárad ki.
Egy jó páccal a legegyszerűbb húsokat is fenségessé teheted. Grillezéshez pont kapóra jönnek.
Ha szeretsz kísérletezni, legközelebb így készítsd el a sült krumplit! A rozmaring, a bacon még finomabbá teszi.
A halfiléből pikk-pakk ízletes főfogást készíthetsz. Nem árt azonban, ha pácolod egy kicsit.
Aszalógép nélkül is készíthetsz tökéletes szárított paradicsomot. Olajban eltéve télen is élvezheted a csodás nyári ízeket.
A hihetetlenül sokoldalú édesburgonya tökéletesen beleillik szinte minden diétába. Rozmaringgal különösen finom.
Az íze nem, csak a külseje változik az egészben sült csirkének. Ezzel a technikával könnyebb pácolni, nem kell forgatni, és a bőre jó ropogós lesz.
Grillen és serpenyőben is megsütheted a fűszeres sertés-steaket.
Ez a csupa friss zöldfűszerrel ízesített, hagymákkal sült sertéskaraj a családi étkezések sztárja lesz.
Indul a grillszezon, a húsok és zöldségek mellett feltétlenül süss sajtokat is! Néhány aranyszabályt azért érdemes betartani.
Egyszerű hozzávalóra lesz csak szükséged a csodás hajhoz. Még pattanások ellen is bevetheted.
Ha valami szokatlan finomságot készítenél, a mascarponés-spenótos palacsintát próbáld ki! Legalább úgy fogja szeretni mindenki, mint az édes változatokat.
A saját készítésű, zöldfűszeres-fokhagymás fűszervaj szendvicsre, halakhoz és húsokhoz is kiváló.
A bevagdosott, vagy ahogy sokan ismerik, a Hasselback-krumpli széle ropogós, belül nagyon puha, és alig kell hozzá olaj.
Az édesburgonya igazi segítség a diétában, serpenyőben sütve, fűszerezve bármilyen hús mellé kínálhatod.
A porchettával, azaz a fűszeres malacsülttel sok embert jóllakathatsz, mégsem szakadsz bele a munkába.
A polenta kiváló köret és önálló vacsora is lehet. Olcsó, mégis sokáig a szádban érzed az ízét.
A tepsiben sült krumpli kevesebb kalóriát tartalmaz, és finom ropogós lesz. Főleg, ha figyelsz egy-két dologra.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.
Az omlós, puha tarja a pácnak köszönhetően lesz igazán ízletes.
A fűszerezésen kívül a titok a hosszú sütési időben rejlik: de erre a sültre megéri várni!
A narancs és a rozmaring együtt hihetetlenül jó, a sima sült csirkét is feldobhatod velük.
Ha egy igazán jót akarsz enni, a fokhagymás szűzpecsenye kitűnő választás. Gyorsan átsül, hihetetlenül puha lesz, és sokáig a szádban érzed az ízét.