Fűszeres sertéskaraj karamellizált hagymával: vajjal sütve igazán szaftos
Finom, szaftos lesz a sertéskaraj, ha karamellizált hagymát is kanalazol a tetejére.
Összesen 121 találat.
Finom, szaftos lesz a sertéskaraj, ha karamellizált hagymát is kanalazol a tetejére.
Selymes krémlevest is főzhetsz a friss, zamatos újkrumpliból. Ne spórold ki belőle a zöldfűszereket!
A nyársra húzott rablóhúst olyan zöldségekkel sütheted együtt, amilyeneket a legjobban szeretsz.
Az egyszerű sertéspörköltet is feldobhatod, ha gombával főzöd össze, és kakukkfűvel ízesíted.
Ha szereted a csípőset, ezeket a zöldfűszeres, chilis csirkecombokat neked találták ki. Sütés előtt tartsd őket pikáns páclében!
A mennyei burgundi marharagu vörösboros, gombás szószban sül vajpuhára.
A leveles tésztából készült sonkás-sajtos csavart rúd az egyik legfinomabb sós ropogtatnivaló.
A fűszeres kéreggel sült csirkemell saláták mellé vagy hagyományos köretekhez is jól megy.
Az illatos fűszerekkel megbolondított, pirosra sült csirkecomb ellenállhatatlan ebéd vagy vacsora.
Nagyon jól megy a sült csirkecombhoz a citromos-zöldfűszeres pác, főleg, ha a bőrét is engeded ropogósra pirulni.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
A zöldfűszerekkel sült, ropogós tepsis krumplinál nem is kell finomabb köret.
Fehérborral és házi fűszervajjal ellenállhatatlan csirkecombokat süthetsz.
A rántott csirkecomb igazán fejedelmi hétvégi ebéd. Ezzel a módszerrel biztos lehetsz benne, hogy nem marad sületlen a hús.
A ropogós, fűszeres csirkeszárnyakhoz még evőeszköz sem kell: legjobb, ha a kezedbe veszed, és úgy falatozod őket. Joghurtos mártogatóssal tálalva a legfinomabb.
Olyan, mint a krumplipüré, de mégis kicsit más. Készíts selymes, fűszeres édesburgonya-pürét a húsok mellé.
A fűszeres csirkemell összeállítása egy pillanat alatt megvan, a többi munkát pedig bátran bízd a sütőre.
A zabpehellyel készült, sütőben sült csirkefasírt akár a diétádba is belefér.
A sütőtök és a bacon spagetti feltétként is nagyon jól megy egymáshoz.
Ha szereted a gombát és a krémes ételeket, ez az egyszerű, tejszínes gombamártásban sült karaj is ízleni fog.
Érdemes néha bőrös csirkemellet is készítened, mert egészen ropogós és szaftos fogást süthetsz belőle.
Ropogós házi krutonnal kínálva minden krémleves finomabb lesz.
Ha a fűszeres csirkemellet baconbe tekered, biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszáradni sütés közben.
Még finomabb az édesburgonya-krémleves, ha egy kis savanykás almával és zellerszárral ízesíted.
Gondold újra a rántott karfiolt: forgasd pankomorzsába, és süsd ki olaj helyett tepsiben!
Készíts egészen újfajta lakomát: süsd ki a puha, rozmaringos szűzpecsenyét ropogós leveles tésztában!
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
Idén Márton-napon tálalj fel fűszeres, omlós, sült libamellet!
A készen kapható töltött párnácskákból, vagyis a ravioliból pillanatok alatt ínycsiklandó vacsorát dobhatsz össze.
Serpenyőben, gombával és répával együtt is megsütheted a csirkecombot. Száraz vörösborral készítve különlegesebb alkalmakra is kiváló.